Bunu basar tarıhtekı yerını alSağolun beyler teşekkür ederim 97 yi 100 yapamadan sıfırlar uyurum
Heh şimdi oldu recepTebrıkler @Umutks41
Yapmadığımız iş değil reco 98 97 den cok sıfırladıkBunu basar tarıhtekı yerını al![]()
Etıket candırHeh şimdi oldu recep
Dost boyle durumlarda rulete gircen bakcan hangi 2 bölge çok atmis 2 3 mesela 2 sine de 3 er tl koycan gelmesse hemen kaç yoksa sonu sıkıntı dostYapmadığımız iş değil reco 98 97 den cok sıfırladık
Dün spinler 96.70 tl verdi canlıya bağlandm spor alamazsınız illa slot olacak dedi slota girdim o 3-4 lira gelmedi kasa 61 liraya düştü ordan geldi hakkaten sıkıntıYapmadığımız iş değil reco 98 97 den cok sıfırladık
Yok siteye 5 kere yatırım yaptım hiç çekim yapamadım insiyatif bonusu verdilerFreebettı demı bu yatırım sartlı olmasın
He ıyı o zmnYok siteye 5 kere yatırım yaptım hiç çekim yapamadım insiyatif bonusu verdiler
Dost biz rulet mulet anlamayızDost boyle durumlarda rulete gircen bakcan hangi 2 bölge çok atmis 2 3 mesela 2 sine de 3 er tl koycan gelmesse hemen kaç yoksa sonu sıkıntı dost
Bayram reıs kıbrısa gettı heralUmut dostumuz da freebet le 10 k yapacak bugün
Ben 4600 tlyi 5k yapcam diye 0ladim bizimki hikaye dayi canımız oynamak istiyo ondan 0liyozDün spinler 96.70 tl verdi canlıya bağlandm spor alamazsınız illa slot olacak dedi slota girdim o 3-4 lira gelmedi kasa 61 liraya düştü ordan geldi hakkaten sıkıntı
Bol sans dostDost biz rulet mulet anlamayız
4600 ü sıfırladıgın zamanlar tanısıyor muyduk dostBen 4600 tlyi 5k yapcam diye 0ladim bizimki hikaye dayi canımız oynamak istiyo ondan 0liyoz
Ben çok kazaniyodum dost 2 günde 1 banko cekimim vardi 2k oldumu cekmiyodum bi suredir çok sanssizim sıktı gercekten4600 ü sıfırladıgın zamanlar tanısıyor muyduk dost
kıbrıs sıkıntı çok cezbediyo içerisi , hatunlar habire değişiyo cam yok saat yok kaptırıyosun kendini ben rulet filan anlamam da mudavimi için sıkıntıBayram reıs kıbrısa gettı heral
Benle tanıştıktan sonra böyle oldu dost özür dilerimBen çok kazaniyodum dost 2 günde 1 banko cekimim vardi 2k oldumu cekmiyodum bi suredir çok sanssizim sıktı gercekten
Yok be dost olsa da beraber oynasak bilmiyorum goruyon işte ya ben sacma oynuyorum ya da sans olmuyo bi şekilde 0Benle tanıştıktan sonra böyle oldu dost özür dilerim