Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 10 Hedef+++ 50 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,024
27,334
113
Showbette yap şovunu dost
Showbete 2 ay önce 250 TL yatırım yaptım geçmedi hesaba, desteğe bağlandım atıştık biraz, bana talep oluştur tekrar dedi. Girdim bi kaz kez üst üste talep oluşturdum. Sonra baktım bakiye 10250 TL olarak 250+10k iki yatırıp olarak eklendi. Geri çekerler korkusuyla hemen abuk sabuk bı maça vurdum şansa geldi. Hepsini odemislerdi. Niye bunu anlattım sorma bilmiyorum

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,397
16,418
113
Showbete 2 ay önce 250 TL yatırım yaptım geçmedi hesaba, desteğe bağlandım atıştık biraz, bana talep oluştur tekrar dedi. Girdim bi kaz kez üst üste talep oluşturdum. Sonra baktım bakiye 10250 TL olarak 250+10k iki yatırıp olarak eklendi. Geri çekerler korkusuyla hemen abuk sabuk bı maça vurdum şansa geldi. Hepsini odemislerdi. Niye bunu anlattım sorma bilmiyorum
Multi muhabbeti yasak dostum tekrarlamazsan seviniriz

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,576
43,582
113
Aynı taktik işe yarar diyorsan 250miz hazır dost

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,350
33,018
113
Ya bırak laga lugayi kardeşim 40 gün sonra gel foruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...