- 17,270
- 10,105
- 113
Yav kardeşim haydi bi para yatırıp Bolivya’ya 7.5 üst gireceksin ya 🥸Hesap bulunamadı 1000tl ye
Yav kardeşim haydi bi para yatırıp Bolivya’ya 7.5 üst gireceksin ya 🥸Hesap bulunamadı 1000tl ye
50 lira ekliyor bazen kel tüpçünün hakkını yedirmemAt tüpçüye dost kafan rahat etsin
bonus vermiyor ama paran kalmaz
Komisyon kaç alıyordun metoBenıde no bonus yaptın nankor
Icime sinmedi zaten showbete aticam aga 2 adım yaparım olursaAt tüpçüye dost kafan rahat etsin
bonus vermiyor ama paran kalmaz
Showbette yap şovunu dostIcime sinmedi zaten showbete aticam aga 2 adım yaparım olursa
He valla artık hiç bir siteye atılmıyorIcime sinmedi zaten showbete aticam aga 2 adım yaparım olursa
Canlıya bağlanıp iban aliyorsunHesap bulunamadı 1000tl ye
Yok vermedi sordum daCanlıya bağlanıp iban aliyorsun
13 k attı bıkere 125 tl verdıKomisyon kaç alıyordun meto
Bizde erhana jokeri verdik 1000 liraya no bonus olduk
Showbete 2 ay önce 250 TL yatırım yaptım geçmedi hesaba, desteğe bağlandım atıştık biraz, bana talep oluştur tekrar dedi. Girdim bi kaz kez üst üste talep oluşturdum. Sonra baktım bakiye 10250 TL olarak 250+10k iki yatırıp olarak eklendi. Geri çekerler korkusuyla hemen abuk sabuk bı maça vurdum şansa geldi. Hepsini odemislerdi. Niye bunu anlattım sorma bilmiyorumShowbette yap şovunu dost
Aç artık şu rollü de takip edelim tahir yavYok vermedi sordum da
Multi muhabbeti yasak dostum tekrarlamazsan sevinirizShowbete 2 ay önce 250 TL yatırım yaptım geçmedi hesaba, desteğe bağlandım atıştık biraz, bana talep oluştur tekrar dedi. Girdim bi kaz kez üst üste talep oluşturdum. Sonra baktım bakiye 10250 TL olarak 250+10k iki yatırıp olarak eklendi. Geri çekerler korkusuyla hemen abuk sabuk bı maça vurdum şansa geldi. Hepsini odemislerdi. Niye bunu anlattım sorma bilmiyorum
Öbürkü maç 5.5 üstİngiltereyi oynayan bebe 2 kez karşı karşıya kaçırdı teşekkürler gerizekalı kai 🤣
Betvakti hemenhizli havale 1k KanksHesap bulunamadı 1000tl ye
Aynı taktik işe yarar diyorsan 250miz hazır dostShowbete 2 ay önce 250 TL yatırım yaptım geçmedi hesaba, desteğe bağlandım atıştık biraz, bana talep oluştur tekrar dedi. Girdim bi kaz kez üst üste talep oluşturdum. Sonra baktım bakiye 10250 TL olarak 250+10k iki yatırıp olarak eklendi. Geri çekerler korkusuyla hemen abuk sabuk bı maça vurdum şansa geldi. Hepsini odemislerdi. Niye bunu anlattım sorma bilmiyorum
Çalışacak site bulsak bile 250 yi yatıracak yöntem bulamayız dost. Sabah işe giderken börek al en iyisiAynı taktik işe yarar diyorsan 250miz hazır dost
Ben de bi kere 100 yatırım talebi oluşturdum para atmadım ama hesaba geçti. Oynadım kaybettim kayıp bonusu talep ettim reddetti. Benim anılar hep fakirAynı taktik işe yarar diyorsan 250miz hazır dost
Ya bırak laga lugayi kardeşim 40 gün sonra gel forumaShowbete 2 ay önce 250 TL yatırım yaptım geçmedi hesaba, desteğe bağlandım atıştık biraz, bana talep oluştur tekrar dedi. Girdim bi kaz kez üst üste talep oluşturdum. Sonra baktım bakiye 10250 TL olarak 250+10k iki yatırıp olarak eklendi. Geri çekerler korkusuyla hemen abuk sabuk bı maça vurdum şansa geldi. Hepsini odemislerdi. Niye bunu anlattım sorma bilmiyorum
Kaybedip gelirimYa bırak laga lugayi kardeşim 40 gün sonra gel foruma