- 10,742
- 3,425
- 113
Aslında alt oynamaya alismaliyiz
Aslında alt oynamaya alismaliyiz
Sağlık olsun dost rahat gelecek maç gelmedi
Bence oynamamaya alışmalıyizAslında alt oynamaya alismaliyiz
İlk 2dk dk 15 sayı attılar son 2 dk da 18 sayı attılar bu tempodaki maçın 120 barajını rahat geçmesi gerekiyordu ama bunlar bürolara oynuyor reisArka arkaya sürekli kacirdilar zaten çok anlamam freebet verdiler diye oynadım valla. İki maçın gelip bu son macjn böyle yapmasi çok sıktı canımı
Biraz zor gibiBence oynamamaya alışmalıyiz
Bu promo kod attın ya 30 kat cevrimli olan boybetmo ney onun yatirim şartı varmı 😁İlk 2dk dk 15 sayı attılar son 2 dk da 18 sayı attılar bu tempodaki maçın 120 barajını rahat geçmesi gerekiyordu ama bunlar bürolara oynuyor reis
Kodlar bile yatırım şartlı. Para olsa niye kod kovalayalimBu promo kod attın ya 30 kat cevrimli olan boybetmo ney onun yatirim şartı varmı 😁
Horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mi tavuktan diye. Horozda demiş ki ben işimi yaparım gerisine karışmam 😂Bu promo kod attın ya 30 kat cevrimli olan boybetmo ney onun yatirim şartı varmı 😁
Çok doğru söylemişHoroza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mi tavuktan diye. Horozda demiş ki ben işimi yaparım gerisine karışmam 😂
Sağlık olsun dostum