Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 3.550 Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
Yani şu an ortada bişey Yokken Erhanın bu rollenmesini zerre anlamadım. Kimse adamın şahsına bişey demedi aksine iyi niyetinden de şüphemiz olmadı . Sadece rol tarzını beğenmediğimizi söyledik ki bunu ilk defa demiyoruz en başından beri diyoruz. Kaldı ki ilk günde bir kaç gün öncesine kadar da senin haz etmediğin adamdı bu. Son 5-6 günde seni konusuna çağırdı da ne değişti kardeşim söylede bilelim

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,904
13,137
113
Yani şu an ortada bişey Yokken Erhanın bu rollenmesini zerre anlamadım. Kimse adamın şahsına bişey demedi aksine iyi niyetinden de şüphemiz olmadı . Sadece rol tarzını beğenmediğimizi söyledik ki bunu ilk defa demiyoruz en başından beri diyoruz. Kaldı ki ilk günde bir kaç gün öncesine kadar da senin haz etmediğin adamdı bu. Son 5-6 günde seni konusuna çağırdı da ne değişti kardeşim söylede bilelim
Valla anlayan yok sanirim

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,201
6,312
113
Sen yol yordam bilen adamsin, yanlisa yanlis dogruya dogru diyen birisin. Seni doguran ana desinki ben aslan dogurmusum

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,970
54,137
113
Makaramizi bozdular birde bize laf yapiyor erhan birsktigimiz erhan degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...