Az yukarıda size laf çakmaya calışan menfaatci bir tip var aranızda esrefinden pay düşecek mani oluyosunuz diye carlıyodu ona dedim 😅Hayro yasiyon mu ne dedin valla anlayamadim ama
Az yukarıda size laf çakmaya calışan menfaatci bir tip var aranızda esrefinden pay düşecek mani oluyosunuz diye carlıyodu ona dedim 😅Hayro yasiyon mu ne dedin valla anlayamadim ama
Kör şeytan gibi sen burada rolling bakıyordun ne ara gittin esrefin konuyada ortalığı karıştırdın bide gelmiş multisini söyledim ondan kızdı galiba yazmış 😂Metin banlansin istiyorduk vurucu kaynadi arada
Vurucu niye banlandi anlamadik gercekten metin haketti amaMetin banlansin istiyorduk vurucu kaynadi arada
Hee simdi anladik hahahah valla dogru soze ne denir @Malatyali44 hocam desinAz yukarıda size laf çakmaya calışan menfaatci bir tip var aranızda esrefinden pay düşecek mani oluyosunuz diye carlıyodu ona dedim 😅
Vallahi bildiğim tek şey metinin ifsa ettim demesi neyi ifsa ettiğini bile anlamadım. Bi baktım bi anda ortalık karıştı.Yine ortalık 56
2 konuda da neler oluyo. Biri anlatsın
Ben ulaşırım sorun ypk ama şun bende ulaşamam. Telefon maç çıkışı birinin arabasında kaldı .sabah ulaşır. Size bilgi geçerim dostlarReşat ulaşır vurucuya istiyorsa IBAN salariz istemiyorsa canı sağolsun da durduk yere adamda banlandı
Bugun açılmıştı bani yine banlandi kuduruk herif ya haHhaKör şeytan gibi sen burada rolling bakıyordun ne ara gittin esrefin konuyada ortalığı karıştırdın bide gelmiş multisini söyledim ondan kızdı galiba yazmış 😂
Tamam Reşatım hayırlı geceleriniz olsunBen ulaşırım sorun ypk ama şun bende ulaşamam. Telefon maç çıkışı birinin arabasında kaldı .sabah ulaşır. Size bilgi geçerim dostlar
Eski banlanan hesabini ifşalamis dedigine goreVallahi bildiğim tek şey metinin ifsa ettim demesi neyi ifsa ettiğini bile anlamadım. Bi baktım bi anda ortalık karıştı.
1 ay ban lazım ona 1 ay yiyince 2-3 ay sakin duruyo 3 gün yiyince iyice kuruluyo 🤣Bugun açılmıştı bani yine banlandi kuduruk herif ya haHha
Bu kim kiJsksksekkekekekwkwkwdkkekdjdj2ksjsjwjwhjskwkwkwksjsjskekenesj
500₺ için mi bütün bunlar oda yüzde 2.5 ihtimalleJsksksekkekekekwkwkwdkkekdjdj2ksjsjwjwhjskwkwkwksjsjskekenesj
Bu sefer sınırsız yiyebilir1 ay ban lazım ona 1 ay yiyince 2-3 ay sakin duruyo 3 gün yiyince iyice kuruluyo 🤣
Rabbim sonunda dualarımı kabul ettiBu sefer sınırsız yiyebilir
Yemez abim o bu yüzüncü banıBu sefer sınırsız yiyebilir
Son sayfada flan girip baksana komedi dkdkdkdkdkdkdkBu kim ki
Vallahi mı abi ama başkan daha önce ona direkt yazmış 2 3 kere adamın konusuna gitme diyeYemez abim o bu yüzüncü banı
Allah seni kahretsin kahkaha attımJsksksekkekekekwkwkwdkkekdjdj2ksjsjwjwhjskwkwkwksjsjskekenesj