- 80,970
- 54,137
- 113
PauahhahahŞeytan: Metinin vesveselerinden Rabbim sana sığınırım.
PauahhahahŞeytan: Metinin vesveselerinden Rabbim sana sığınırım.
Ulan patlattın ortalığı gittimIbanı verdık bıle
Etikete geldim tepki koyacaktım ama neyseNerde @Hayroo kankam
Valla anlayan yok sanirimYani şu an ortada bişey Yokken Erhanın bu rollenmesini zerre anlamadım. Kimse adamın şahsına bişey demedi aksine iyi niyetinden de şüphemiz olmadı . Sadece rol tarzını beğenmediğimizi söyledik ki bunu ilk defa demiyoruz en başından beri diyoruz. Kaldı ki ilk günde bir kaç gün öncesine kadar da senin haz etmediğin adamdı bu. Son 5-6 günde seni konusuna çağırdı da ne değişti kardeşim söylede bilelim
AdammEtikete geldim tepki koyacaktım ama neyse
Siz size yzıklar olsun ceken gelirse 300 tl lik menfaatci eğilip bükülen adamcagıza tepki koyun 😅😉
Hayro yasiyon mu ne dedin valla anlayamadim amaEtikete geldim tepki koyacaktım ama neyse
Siz size yzıklar olsun ceken gelirse 300 tl lik menfaatci eğilip bükülen adamcagıza tepki koyun 😅😉
Sen yol yordam bilen adamsin, yanlisa yanlis dogruya dogru diyen birisin. Seni doguran ana desinki ben aslan dogurmusumYani şu an ortada bişey Yokken Erhanın bu rollenmesini zerre anlamadım. Kimse adamın şahsına bişey demedi aksine iyi niyetinden de şüphemiz olmadı . Sadece rol tarzını beğenmediğimizi söyledik ki bunu ilk defa demiyoruz en başından beri diyoruz. Kaldı ki ilk günde bir kaç gün öncesine kadar da senin haz etmediğin adamdı bu. Son 5-6 günde seni konusuna çağırdı da ne değişti kardeşim söylede bilelim
Makaramizi bozdular birde bize laf yapiyor erhan birsktigimiz erhan degilYani şu an ortada bişey Yokken Erhanın bu rollenmesini zerre anlamadım. Kimse adamın şahsına bişey demedi aksine iyi niyetinden de şüphemiz olmadı . Sadece rol tarzını beğenmediğimizi söyledik ki bunu ilk defa demiyoruz en başından beri diyoruz. Kaldı ki ilk günde bir kaç gün öncesine kadar da senin haz etmediğin adamdı bu. Son 5-6 günde seni konusuna çağırdı da ne değişti kardeşim söylede bilelim
Hocam ödül kazandık yemek nasip olmadi. Mubarekligi kesŞeytan: Metinin vesveselerinden Rabbim sana sığınırım.
Senden cesaret aldık agam 😅Sal la bosver
Eyvallah dostum. Babam olsa yanlışsa yanlış derim, ki Erhan en sevdiğim dostumdurSen yol yordam bilen adamsin, yanlisa yanlis dogruya dogru diyen birisin. Seni doguran ana desinki ben aslan dogurmusum
Haklinin arkasindayiz her zamanSenden cesaret aldık agam 😅
Metin banlandigi için ödülü, hayır yapılmak üzere Arif Efendi dergahina bagislanacaktir.Hayro yasiyon mu ne dedin valla anlayamadim ama
ÜzdüMakaramizi bozdular birde bize laf yapiyor erhan birsktigimiz erhan degil
Reşat ulaşır vurucuya istiyorsa IBAN salariz istemiyorsa canı sağolsun da durduk yere adamda banlandıHocam ödül kazandık yemek nasip olmadi. Mubarekligi kes
Metinin olduğu yerde bırak ödülü nefes aldığına şükretHocam ödül kazandık yemek nasip olmadi. Mubarekligi kes
Metin banlansin istiyorduk vurucu kaynadi aradaReşat ulaşır vurucuya istiyorsa IBAN salariz istemiyorsa canı sağolsun da durduk yere adamda banlandı