- 22,999
- 9,078
- 113
Sığıra benziyor da birazValalhi bilmiyorum ki
Sığıra benziyor da birazValalhi bilmiyorum ki
Ve aleyküm selam hocam abdesti tazeleyip geliyorumValla bugun seni inanilmaz sevdim. Artik bi kingosun gozumde. Selamun aleykum
Tanımıyor seni o heralde abi boşver banlanmaUlan çakallar sen bana bu lafi eidyrosan yediriirm sana dünya dağıtım yaptım bu forumda ben 500 liranın peşine düşecek adammiyiml lan
Ban yemek istemiyorum ben onun kim olduğunu zaten biliyorum da anlamadigim birsey var gelip bana 300 lira verip te karsilik alamadığın adam varmi diyor denyo puahaSığıra benziyor da biraz![]()
Son mesajı ben vurucuya iban atmıştım oldu ve banlandı, banlanacağını bildiği için önceden önlemini almış 🤣Olan metine oldu çekilişteki 250 tl sini aldı mı acaba aklı fikri ordadır şimdi
@BaşkanVuruuc 2 gün ban yedi
Kesinlikle haksizlik@Başkan
Ne kadar gereksiz varsa forumda barındırıyorsunuz dolandırıcı elini kolunu sallaya sallaya forumda geziyor kaç yıllık tertemiz adama ban atıyorsunuz
Olmadı üstad bu
Tamam dostum o sana kitlenmez seni sever biliosunBen Erhana kirlenmedim üstte okusan o bize kitlendi sebebini öğrenmeye çalışıyorum bende
Dolandırıcı olan kim kardo@Başkan
Ne kadar gereksiz varsa forumda barındırıyorsunuz dolandırıcı elini kolunu sallaya sallaya forumda geziyor kaç yıllık tertemiz adama ban atıyorsunuz
Olmadı üstad bu
Neden banlandığının muhabbetini biliyor musun ki@Başkan
Olmadı üstad bu
Sever su götürmez gerçektir bu ama ani karar değişiklikleri ve çıkışları onu sevenleri üzüyorTamam dostum o sana kitlenmez seni sever biliosun
Valla aga başkalarının kötülüğünden beslenecek yaşı da kafa yapısını da geçtik ki erhan eski dostumdur iyiliği mutluluğu bizi mutlu eder hem alınganlık hem fevrilik huyu olduğunu da bilmeyen yoktur tezcanliligina veriyorum niyetinin mahir olduğunu düşünüyorum, düşünmek istiyorum@Erhan2121 sende kardeşim bi durun olsun
Sakinleş
@tahir1603 @Barrios bu adamlar senin kötülüğünü düşünecek kişiler değil
Ağzının ayarı olsun da
Diğer it çakala yok say geç ne uğraşıon
Ben Vurucunun ağır küfür dolandırıcılık vs vs bu sebepten dolayı banlandığına ihtimal vermiorumNeden banlandığının muhabbetini biliyor musun ki
böyle konuşuyorsun dostum
Adeleti sağlayamıyoruz
Konunun en merak ettiğim can alıcı noktası tam da budur. Duyan gören bilen varsa bilgilendirsin bizi lütfen.Olan metine oldu çekilişteki 250 tl sini aldı mı acaba aklı fikri ordadır şimdi