Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 3.550 Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,879
21,407
113
@Erhan2121 sende kardeşim bi durun olsun
Sakinleş
@tahir1603 @Barrios bu adamlar senin kötülüğünü düşünecek kişiler değil
Ağzının ayarı olsun da
Diğer it çakala yok say geç ne uğraşıon
Sözü geçen birisinin Metin ile konuşması lazım her ne olursa olsun samimiyet kurmadığı insanlar hakkında şaka olduğunu düşündüğü şeyleri yapması hoş değil sizde farketmişsinizdir Metin forumda aktif olduğu gün dost dosta bir şekilde kırdırılıyor ortada sebep gerekçe yokken Erhan barriosa barrios Erhana vurucu bir başka birisine laf attı dostluklar bu olaylarla yıkılmaz ama sarsılır gerek yok , metinin kendine çeki düzen vermesi lazım yoksa bu olaylar tekrar tekrar devam eder.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,364
10,633
113
Sözü geçen birisinin Metin ile konuşması lazım her ne olursa olsun samimiyet kurmadığı insanlar hakkında şaka olduğunu düşündüğü şeyleri yapması hoş değil sizde farketmişsinizdir Metin forumda aktif olduğu gün dost dosta bir şekilde kırdırılıyor ortada sebep gerekçe yokken Erhan barriosa barrios Erhana vurucu bir başka birisine laf attı dostluklar bu olaylarla yıkılmaz ama sarsılır gerek yok , metinin kendine çeki düzen vermesi lazım yoksa bu olaylar tekrar tekrar devam eder.
Abi sen Metin yüzünden bir ara banlanma rekoru kırdın puahah

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
Ben Vurucunun ağır küfür dolandırıcılık vs vs bu sebepten dolayı banlandığına ihtimal vermiorum
Ama siz adaleti sağlayamıyorsunuz @Shellac

@Barrios u çarpan adam forumda fink atarken ban yemezken direk bildiğimiz birine ban atmak yargısız infazdır
Söylermisin merak ettim vurucu ne yaptı
Zinhar dolandırıcılık kelimesi ve vurucu yan yana gelecek en son kelimelerdir. Arada kaynadığını düşünüyorum

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,145
28,381
113
metoyla alakası yok metini kaale alan yokki ben artık sevmeye bile başladım en azından eleman arkadan iş çevirmiyor burda dost dedigimiz adamların arkamızdan ne dedigini buraya döksem kitap yazarim saftirik falan ama iyi niyetli meto geçmişte bende kavga ettim onla fakat kaale almayinca rahatsız etmiyor

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,904
13,137
113
Zinhar dolandırıcılık kelimesi ve vurucu yan yana gelecek en son kelimelerdir. Arada kaynadığını düşünüyorum
Yok yok dolandiriclik degil tabii ki. Esref durduk yere vurucu konuda bile yokken laf etti. Sonra vurucu da shellacin alintiladigini yazdi. Arayagitti

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,904
13,137
113
Metin laftan anlamaz ki

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,755
193,372
113
Size saygısızlık mı etti dostum
Ben vurucuyu eskiden beri tanırım işinde güücnde biri inan kötü bir niyeti yoktur sinir haliyle saçmalamış olabilir
metine diyor bunu banlatmaz isen senin ayıbındır
Ben birine desem ki jayjayı banlatmaz iseniz sizin ayıbınızdır
ne anlarsın bu durumda
Olaya kişi olarak bakmayın OBJEKTİF olarak bakın dostum.

1775778283252.png

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,879
21,407
113
metoyla alakası yok metini kaale alan yokki ben artık sevmeye bile başladım en azından eleman arkadan iş çevirmiyor burda dost dedigimiz adamların arkamızdan ne dedigini buraya döksem kitap yazarim saftirik falan ama iyi niyetli meto geçmişte bende kavga ettim onla fakat kaale almayinca rahatsız etmiyor
Bilmediğin şeyler var ben taraf tutmam burada rolling takip ederken gidip esrefin konusuna sen bunun Multi hesabısın demesi ortalığı karıştırdı durduk yere bir kaç kişi Metin yüzünden polemiğe girdi. Bende buna cevap olarak diyorum ki sanane yada bizene forumun yetkilisi sen değilsin admini sen değilsin Yönetimi ilgilendiren durum Multi yada başka birşey olması.. herkes bir şekilde insanları benimsemiş alışmış ama onu hiç tanımayan birisine yaptığı şeyler tahrik edici olarak gelir.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
bence konu kapanmalı ortalığı karıştıran metin banlandı vurucuya yazık oldu onun da gaz vermesi yanlıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...