- 51,720
- 48,896
- 113
Ol tabi dost bu gruptan bı Joe birde ben başarılı çıkarımBende olam mı??
Ol tabi dost bu gruptan bı Joe birde ben başarılı çıkarımBende olam mı??
Arada bakıyorum kankam 3 gün kaldı doğum günüme saat sayıyorum amq skdkdmdmDost sen buralarda ol
Olur olurr daha gece uzuuunnn,nelerr olur nelerrrrGene olmadı sapi düştü
Oo pusudasin desene iyiki doğdun dost nice yıllaraArada bakıyorum kankam 3 gün kaldı doğum günüme saat sayıyorum amq skdkdmdm
Tmm,,bolşanss diyelim şimdiden,,başarılarOl tabi dost bu gruptan bı Joe birde ben başarılı çıkarım![]()
Benim en zor anım sigarasız andır o zaman başaramazsam hiç başaramam şuan son 2 dal vr biri yanıyor diğeri son dal buda demek oluyorki çağre kazanmak parola kazançOl tabi dost bu gruptan bı Joe birde ben başarılı çıkarım![]()
Sağolasın dost yalandan belki fatura öderiz borç öderiz işsiz kalmak kötü ameliyattan sonra dikiş tutturamadım kaç aydırOo pusudasin desene iyiki doğdun dost nice yıllara
Sana bu akşam bir rol yaptiralimda doğum gününe paralı gir biraz yatırım bonislarin kaçırmaArada bakıyorum kankam 3 gün kaldı doğum günüme saat sayıyorum amq skdkdmdm
Neredesin sigara göndereyim sana ayıpsın haBenim en zor anım sigarasız andır o zaman başaramazsam hiç başaramam şuan son 2 dal vr biri yanıyor diğeri son dal buda demek oluyorki çağre kazanmak parola kazanç
Öğlen bi 1000 çözsem şuanda cepte 80-90 bin vardı forumda 30 felan dağıtmıştım bile 🤣🤣Sana bu akşam bir rol yaptiralimda doğum gününe paralı gir biraz yatırım bonislarin kaçırma![]()
Eyvallah dost mesafeler uzak olsada kalpler bir nasılsın nasıl gidiyor.Neredesin sigara göndereyim sana ayıpsın ha
Rastgele diyelim,,inceden ağar ağarr devam edersin işte,,hırssssBen de devam edicem ufak ufak bir taraftan çekimin gelmesini bekliyorum dostlar
Bekliyoruz reisBen de devam edicem ufak ufak bir taraftan çekimin gelmesini bekliyorum dostlar
Beline kuvvet yiğidim arkasina bir sifir daha koymadan gelmeBen de devam edicem ufak ufak bir taraftan çekimin gelmesini bekliyorum dostlar
Çok zorlama ufak kasa başka siteye geçip takıl kankam naçizane fikrim ters anlamaBen de devam edicem ufak ufak bir taraftan çekimin gelmesini bekliyorum dostlar
Aynenn,,düşmeden dönüşmeden,,Çok zorlama ufak kasa başka siteye geçip takıl kankam naçizane fikrim ters anlama
Sen nerelisin dostÇok zorlama ufak kasa başka siteye geçip takıl kankam naçizane fikrim ters anlama
Valla duun bende 200 lirayla 9 k yaptım 5 dakika surmedi sifirlamak aynı hataya dusme200 lirayla başladık bugün bu sekil oynaya oynaya 10 k ulaştık bakalım şimdi yine sıfırdan devam ederiz durumlar çok sıkışık vallahi