- 51,719
- 48,898
- 113
Vay vay ama hala sigara paramız yokValla dost sabah 120 tl ile başladım total'de 8500 çektim buda biraz keyif amaçlı oldu
Vay vay ama hala sigara paramız yokValla dost sabah 120 tl ile başladım total'de 8500 çektim buda biraz keyif amaçlı oldu
Fix alalım o zamanVay vay ama hala sigara paramız yoko nasıl olacak hani bray delal bizdik
O zaman bir rollingi senin yapmaman lazımdı birine yaptirmaliydin.sen kayserilimisin?Valla dost sabah 120 tl ile başladım total'de 8500 çektim buda biraz keyif amaçlı oldu
Adammm e yani dost bu aralar işimiz yok diye destek çıkın biraz yaff kdvsoyle döner nasıl olsaFix alalım o zaman![]()
Sigaran mi yok 😁🤭 bı ss alayım bundan sonra cvp yazmam ss ile cvp alırsınVay vay ama hala sigara paramız yoko nasıl olacak hani bray delal bizdik
O zaman bir rollingi senin yapmaman lazımdı birine yaptirmaliydin.sen kayserilimisin?
He sigaram yok cokmu abes bir durumSigaran mi yok 😁🤭 bı ss alayım bundan sonra cvp yazmam ss ile cvp alırsın
Kayserili benim yanımda halt etmişO zaman bir rollingi senin yapmaman lazımdı birine yaptirmaliydin.sen kayserilimisin?
Bol şanslar dostumBir kişiye 35 ytlEkli dosyayı görüntüle 697246
Sözmüzü tutalım fix alayım dostBol şanslar dostum![]()
Günaydın zengin dostBol şanslar dostum![]()
Önce kazan dost o işler kolay kazandık kaybettik oldu geçtiSözmüzü tutalım fix alayım dost![]()
Ulan parayı bulan bana verdiği sözü unutuyor bende unutucam bundan sonraSözmüzü tutalım fix alayım dost![]()
Ben de atayım mıSözmüzü tutalım fix alayım dost![]()
Kazanmış at gitsin😄😄😄😄😄😄😄Önce kazan dost o işler kolay kazandık kaybettik oldu geçti![]()
Tünaydın dost. Zengin kısmını üstüme almıyorumGünaydın zengin dost
Battinmi la bro 😔 dün hiç görmedim seni parayı eziyordur dedim.cok iyi kazandın öğün.umarim ödeme falan yapıp degerlendirmissindirÖnce kazan dost o işler kolay kazandık kaybettik oldu geçti![]()