- 20,982
- 17,528
- 113
Kazandık dost sen atÖnce kazan dost o işler kolay kazandık kaybettik oldu geçti![]()
Kazandık dost sen atÖnce kazan dost o işler kolay kazandık kaybettik oldu geçti![]()
Muro gelirse kupon sana atayımBen de atayım mı
Borçlar ödendi şükür. Kalanı da slota verdik. Kafam rahat eb güzeliBattinmi la bro 😔 dün hiç görmedim seni parayı eziyordur dedim.cok iyi kazandın öğün.umarim ödeme falan yapıp degerlendirmissindir
İnşallah gelir Gelmezse gitti lahmacun fırınıMuro gelirse kupon sana atayım![]()
Sen Vurgun mu yaptınBorçlar ödendi şükür. Kalanı da slota verdik. Kafam rahat eb güzeli![]()
Bu gelir de 2 adım daha varİnşallah gelir Gelmezse gitti lahmacun fırını
Hadi inşallah başarırsın Ben buralardayım yazarsın Bonus kovalıyorum bakınıyorum etrafaBu gelir de 2 adım daha var![]()
Vurgun ne oluyor murocum ? 🤣Sen Vurgun mu yaptın
Bizim gibi adamlar zengin olmaz dost benden farkın yoktu önüne gelene roll actirsdinBorçlar ödendi şükür. Kalanı da slota verdik. Kafam rahat eb güzeli![]()
Vurgun vuranındır swotta mı vurdunVurgun ne oluyor murocum ? 🤣
Abi geride kaldı konuşmaya gerek yok ulaşabildiysek elimizden gelene bizden mutlusu yokBizim gibi adamlar zengin olmaz dost benden farkın yoktu önüne gelene roll actirsdinpara ne yapsın
La ne vurması PatladıkVurgun vuranındır swotta mı vurdun
Slotta vurgunu ya ben yaparım yada kumarbazVurgun vuranındır swotta mı vurdun
Vay adamAbi geride kaldı konuşmaya gerek yok ulaşabildiysek elimizden gelene bizden mutlusu yok
Yahu yapın da kazanın da gerisi önemli değilSlotta vurgunu ya ben yaparım yada kumarbaz![]()
Abi geride kaldı konuşmaya gerek yok ulaşabildiysek elimizden gelene bizden mutlusu yok