- 24,310
- 17,286
- 113
İyim cano sen napiyon az bakinaym dedimAbilerinn gülü napiyon
İyim cano sen napiyon az bakinaym dedimAbilerinn gülü napiyon
Apo dayıda mı yoksa@wasil kuponu at bakalım. Yoksa herkese gerçeği söylerim 🤣
Sus soyleme aponun slotta. Vurdugunu sakin 🤣@wasil kuponu at bakalım. Yoksa herkese gerçeği söylerim 🤣
Bol şanslar dost
Gerçeği nedir şöyle bilekj@wasil kuponu at bakalım. Yoksa herkese gerçeği söylerim 🤣
Etrafta çok büyük bir yalan furyası var. Dur bakalım tünelin ucu kime çıkacak jsjs@wasil kuponu at bakalım. Yoksa herkese gerçeği söylerim 🤣
Tam rollu takip edecektim, sonra takip etmemeye karar verdim.@Passion90 dostun kesesine bereket
Çok canlar yanacak Kemal dostEtrafta çok büyük bir yalan furyası var. Dur bakalım tünelin ucu kime çıkacak jsjs
15 mesajim silindi dost neler neler oldu baskan bu kez banlamadi beni makina abre hepsi paket oldu dallamanin biri gelip erhanin dolandirici olduğunu herkes biliyor dedi çıldırdım herhalde 500 lira verip o sahsi satın almislar ben ban yiyim diyeSen bu işte vakkosun kardeş. Lan sabah nolmuş öyle makinanin konusunda herkes silahları çıkarmış kim kimi koparıyorsa kendi payının sahnesini tekrar çekmişsiniz 🤣🤣
Neden miktar yok zengin kardesm 🤣🤣
Valla aynii abii bayramda bitti döndun muİyim cano sen napiyon az bakinaym dedim
Severiz can yakmayı Hard seviyoruz kardeş sıkıntı yok hedef göster 🤣Çok canlar yanacak Kemal dost
Yok ankaradym halaValla aynii abii bayramda bitti döndun mu