Hayırlısı olsunKaybettik![]()
Hayırlısı olsunKaybettik![]()
Oğlum başkandan niye para istiyon iyice çığırından çıktı bu forum 🤣müebbet banın hayırlı olsunParasızlıktan ta başkana yazdım cildiracam
Pauha hayvan çok hayvansin dost adama ole denilirmiTam bir hayvansın
Yok la abi 10 k mesajı geçtim ya baktım millet geçince başkan atıyor dedi bende düşündüm dedim ben niye istemimOğlum başkandan niye para istiyon iyice çığırından çıktı bu forum 🤣müebbet banın hayırlı olsun
Kendi ayağına sıkana denk gelmek büyük ayrıcalıkOğlum başkandan niye para istiyon iyice çığırından çıktı bu forum 🤣müebbet banın hayırlı olsun
Apo amca millet alıyor niye biz almiyakKendi ayağına sıkana denk gelmek büyük ayrıcalık![]()
Cevap verirse haber ver yeğen bende yazayımYok la abi 10 k mesajı geçtim ya baktım millet geçince başkan atıyor dedi bende düşündüm dedim ben niye istemim
Oğlum öyle desene parasızlıktan başkana yazdım diyince insanın aklına ne gelsin başka 🤣 o zaman trx hazırla başkan fırlatır birazdan 250 gene yırttın günü hain köfte 🤣Yok la abi 10 k mesajı geçtim ya baktım millet geçince başkan atıyor dedi bende düşündüm dedim ben niye istemim
Geri silecem simdiCevap verirse haber ver yeğen bende yazayım![]()
Dost kusura bakmazsan yaş kaçParasızlıktan ta başkana yazdım cildiracam
Eyw ins 500 atar hedef 500Oğlum öyle desene parasızlıktan başkana yazdım diyince insanın aklına ne gelsin başka 🤣 o zaman trx hazırla başkan fırlatır birazdan 250 gene yırttın günü hain köfte 🤣
21 e gorecemDost kusura bakmazsan yaş kaç
Yok kardeş her hedef 250Eyw ins 500 atar hedef 500
Kemal kanka bu Huzurbet 250k ödermi sen bilirsinOğlum öyle desene parasızlıktan başkana yazdım diyince insanın aklına ne gelsin başka 🤣 o zaman trx hazırla başkan fırlatır birazdan 250 gene yırttın günü hain köfte 🤣
2 gün sonra bende atacam elim ayağım titriyor simdiden pauhaOğlum öyle desene parasızlıktan başkana yazdım diyince insanın aklına ne gelsin başka 🤣 o zaman trx hazırla başkan fırlatır birazdan 250 gene yırttın günü hain köfte 🤣
TMYok kardeş her hedef 250
Az uydur Arabanlı şubat doğumlusun daha 1 yıl var.21 e gorecem
250k cekim ver 500k olarak cekimini gönderir dostKemal kanka bu Huzurbet 250k ödermi sen bilirsin
Geldi yine mahallemizin trolcüsü. Öder kanka ama benim ibana öder başka yere ödeme yapmıyorKemal kanka bu Huzurbet 250k ödermi sen bilirsin
Başkan 500 atsın forum sabahı bulmaz ateşe verirlwr forumun demirbaşları olarak 250 ye bile ihtimal vermiyorum 15k olunca yaz derEyw ins 500 atar hedef 500