- 49,330
- 54,138
- 113
Yatmicam şimdiden saat sayıyorum dost pauajOfff para geliyor iki gün sonra iki gün uyku yok erhanıma bayramlıklarını yastığının yanına koy kdjdjdj
Yatmicam şimdiden saat sayıyorum dost pauajOfff para geliyor iki gün sonra iki gün uyku yok erhanıma bayramlıklarını yastığının yanına koy kdjdjdj
1,5 ay önce tanıştım, güzel bir kardeşimiz.Mutluluk kim
Ne paraymış ya . Lidyalı çiplerin yüzünden düştüğümüz hallere bak 🤣Para olunca nasıl mutlusun ama😂😂
Passion diğer rollde diğer çocuklara ayıp ettinde senin bileceğin iş tabi senin kararın@wasil tag' a mı çıktın gece gece . Sen bir daha roll yapma 🤣
Prenses de sıkıntı çıktı bacaklar çarpık sıkıntı büyükapo Dayı durumlar ne prensese mi gidiyon
100 k diye algıla, üstü kalsın. Şerefin de senin olsun. Benim paramı ver10tl diye algıladım şeref duyarım
Afiyet olsun dost@Passion90 senin 500 ü bonanza gömüyom 500 üstü öderse 500 ünü atarım
Konu demek şeref e geldi @wasil konuyu terk et bende arkadan kapıyı kapatıcam üstüne100 k diye algıla, üstü kalsın. Şerefin de senin olsun. Benim paramı ver
E senin araban var sen kumar oynayamazsın. 😄😄😁😉Prenses de sıkıntı çıktı bacaklar çarpık sıkıntı büyük
Tamam kanka ben atarım passionun ibanı sana@Passion90 senin 500 ü bonanza gömüyom 500 üstü öderse 500 ünü atarım
Prensesin arka kapısına dayandık oda kapamış kapıyı vermiyorKonu demek şeref e geldi @wasil konuyu terk et bende arkadan kapıyı kapatıcam üstüne
Dost geçende ben başka bir roll takip ettim 4 kişiydik ben seçilmedim , şikayet veya itiraz etmedim roll sahibine ayıplık bir durum yok.Passion diğer rollde diğer çocuklara ayıp ettinde senin bileceğin iş tabi senin kararın
Sen onunda icabını görürsünPrenses de sıkıntı çıktı bacaklar çarpık sıkıntı büyük
Neden laaa arabası olana yasak mıE senin araban var sen kumar oynayamazsın. 😄😄😁😉
Erhan3131 i para bozuyor parasızken gayet hoş oluyor para varken erhan3131 oluyor yokken 2121 takılıyorOfff para geliyor iki gün sonra iki gün uyku yok erhanıma bayramlıklarını yastığının yanına koy kdjdjdj
Bende ibani var onun mesaj kısıtlaması var ben atarim@Passion90 senin 500 ü bonanza gömüyom 500 üstü öderse 500 ünü atarım
Bilmem bazı ameleler öyle söyledi bana uzunnn bir süre önce.Neden laaa arabası olana yasak mı![]()
Bırak şimdi dağıtım var dediler geldikPrenses de sıkıntı çıktı bacaklar çarpık sıkıntı büyük