- 49,330
- 54,138
- 113
Ben senden birsey görmeyene kadar sana odul yok dememismiydimHiç şahit olmadık![]()
Ben senden birsey görmeyene kadar sana odul yok dememismiydimHiç şahit olmadık![]()
Erhanım ben naptım bana neden dedin ki onu o hain wasile söylemek lazım ben biliyorum sen yaptın wasil kabullenmşyorLa el insaf bir tane kuponum gelmedi dağıtım yapayım o kadar kupon yaptım hepsi kayip bakma ona rağmen 3 4 kişiye yine destek oldum
Sana kim niye versin laPrenses bana verirse söz 10 kişiye 1k![]()
İyi akşamlar, sen etme.İyi akşamlar dikkat edin
Prenses versin yeterSana kim niye versin la
Ne prensesmiş arkadaşPrenses versin yeter![]()
Ula hani gabloErhanım ben naptım bana neden dedin ki onu o hain wasile söylemek lazım ben biliyorum sen yaptın wasil kabullenmşyor
Metin burda olsa 3 günlük ban hayırlı olsun derdik puahaPrenses versin yeter![]()
Kardeşim argo yok Max win istiyorumMetin burda olsa 3 günlük ban hayırlı olsun derdik puaha
Kafam durdu şu an. Birşey düşünmüyorum@Passion90 diğer şanslı kişi kimdi
La şu profili değiş bende erhan sanıp cevap veriyorum sana yeter kardeşim doğruları mı söyleyip üzelim ilkaaUla hani gablo
Bu lafına metin eger burda olsaydi en az 3 gün yatarın vardi eminimKardeşim argo yok Max win istiyorum![]()
Kanka beni alintilama muhattap olma benle yav bak ban yedirtecen banaİyi akşamlar, sen etme.
Prens verse olmaz mıPrenses versin yeter![]()
Sen Abdülhamidi savundunİnsanın düzenli bir hayatının olması ve kumar oynamamısı ne kadar güzel bir şey Allah'ımmm, Abdulhamiiiddd dedeeeem uyan dedeeeeem, torunun başardı dedeeeeem.
Yeşiller cogaldi konuda pp değişmek lazimLa şu profili değiş bende erhan sanıp cevap veriyorum sana yeter kardeşim doğruları mı söyleyip üzelim ilkaa