- 19,338
- 10,600
- 113
Görüşürüz fakirler başkan 250 TL attı vbette zengin olumda gelim puahah
O zaten asanın ucunu sürekli veriyorPrens verse olmaz mı
Hayır savunmadım! Çıkar göster, terbiyesiz adam.Sen Abdülhamidi savundun![]()
Koy kardeşim o profile bi snejder sana her konuda adam geldi adam diyicemYeşiller cogaldi konuda pp değişmek lazim
PauahaGörüşürüz fakirler başkan 250 TL attı vbette zengin olumda gelim puahah
Devamı ban sebebiHayır savunmadım! Çıkar göster, terbiyesiz adam.
Benim pipi yeni kabuk attı ben değişememKoy kardeşim o profile bi snejder sana her konuda adam geldi adam diyicem
Futbolcu değil de bir aktorun resmini koymak istiyorum varmi tavsiyenKoy kardeşim o profile bi snejder sana her konuda adam geldi adam diyicem
La 10k mesaj diye mi bende yazmaya korktum uçurur diye 11k oldukGörüşürüz fakirler başkan 250 TL attı vbette zengin olumda gelim puahah
Atıcam yapmayan ?Futbolcu değil de bir aktorun resmini koymak istiyorum varmi tavsiyen
Yav Ahmet, sana bazen dalga geçiyorum, bazen yine dalga geçiyorum ama bazen yine dalga geçiyorum, ama sen aslında özünde var ya en en en best, en iyi, en kaliteli, en iyi, iyi bir insan hala değilsin, Yolun da açık olmasın, geceler de iyi olmasın.Kanka beni alintilama muhattap olma benle yav bak ban yedirtecen bana
SimpsFutbolcu değil de bir aktorun resmini koymak istiyorum varmi tavsiyen
Lan sq artik ha yeter senin çapın kaç benle dalga geçiciYav Ahmet, sana bazen dalga geçiyorum, bazen yine dalga geçiyorum ama bazen yine dalga geçiyorum, ama sen aslında özünde var ya en en en best, en iyi, en kaliteli, en iyi, iyi bir insan hala değilsin, Yolun da açık olmasın, geceler de iyi olmasın.
Nerde la@akgul383 dm atıyorum okuma yazman mı yok dost
Bi at bakalım sen ne atacan orasına suan soru işareti pauhaAtıcam yapmayan ?
Bana dm yazar mısınNerde la
Ahmet 50 defa sana dedim küfürlü konusma diyeLan sq artik ha yeter senin çapın kaç benle dalga geçici
Sponsorluk alllahhhhBana dm