Dewam etseydim sinava ardindan tegmen olarak dewam her 3 yilda 1 rütbe yukseliyordu 2 yıl once yapiyordum ayligimiz 10 bin den fazlaydi suan 17 bin aylik ben deniz piyade astegemn gorevimiz cok kolay ti yaneTeğmen olarak devam edebilirsin degilmi
Dewam etseydim sinava ardindan tegmen olarak dewam her 3 yilda 1 rütbe yukseliyordu 2 yıl once yapiyordum ayligimiz 10 bin den fazlaydi suan 17 bin aylik ben deniz piyade astegemn gorevimiz cok kolay ti yaneTeğmen olarak devam edebilirsin degilmi
Su uyur dayımız uyumaz
Ayıptır söylemesi 15 ay komando yaptık dost askeriyeden çok teklif geldi ama kumar sevdasından vazgecemedikSende hemen rütbe atlattırdın reis bunun daha üstü var 😂
Yavaş abe heyran kalp var
Kumar herşeydir reis 😂Ayıptır söylemesi 15 ay komando yaptık dost askeriyeden çok teklif geldi ama kumar sevdasından vazgecemedik
O postallari giymek sıkıntı dost bünye kaldırmıyor 50 bin verselerdeDewam etseydim sinava ardindan tegmen olarak dewam her 3 yilda 1 rütbe yukseliyordu 2 yıl once yapiyordum ayligimiz 10 bin den fazlaydi suan 17 bin aylik ben deniz piyade astegemn gorevimiz cok kolay ti yane
Tabiki kumar olmasa zevk olmazKumar herşeydir reis 😂
Dayıcım bu sıkıntı biraz
Konyada orduevinde sef garsonluk yaptim 24 ayAyıptır söylemesi 15 ay komando yaptık dost askeriyeden çok teklif geldi ama kumar sevdasından vazgecemedik
31 fark var buda geldi çifte won
Dayı sende de yok yok haKonyada orduevinde sef garsonluk yaptim 24 ay
Korgeneralin ewinde kaliodum ayrica ew hizmetleri bndeydi
Vay vay Dayıma bak sen 😂Konyada orduevinde sef garsonluk yaptim 24 ay
Son hareketlerine bakam şimdi dm yazar31 fark var buda geldi çifte won
Çeyrek bahsi reis31 fark var buda geldi çifte won
Dayıcım mekana geçseydik rahat rahat 🤣
20 fark olurDayıcım bu sıkıntı biraz
Yaw askerde tuğgeneral olsanda güzel değil ben askerlik tarihinin en çok dayak yiyen askeriyim dostKonyada orduevinde sef garsonluk yaptim 24 ay