- 1,187
- 489
- 83
@Shellac arkadaş site elemanı durmadan paylaşıp duruyor
@Shellac arkadaş site elemanı durmadan paylaşıp duruyor
Linki varmı siteninYani Kardeşim O Kadar Boş Konuşuyorsunuz ki Şartları İyi Bir tane Site kaldı Mı alın kullanın yaparsanız şansınıza siz istiyorsunuz site bedava para versin yok öyle bir şey ya al kullan yada alma gereksiz yorum yapmayın
Link varmiYav bunlar da yeni türedi veriyor 1 betten freespin nasıl yaparsan yap diyorlar resmen dalga geçiyorlar
Var www.dassakbet.comLink varmi
Yıllardır bu siteyle oynuyorum. Son 1 bucuk yıldır ödemiyor amk sitesi
Mesaj sayindan belliVermiyor bura sadece üye topluyor üye ettiryor ama sonunda engelliyor seni telegramdan bizim başımıza geldi çünkü sende inanma
Yalan söylüyor spin saklama o kadar basit değilDostum ben o yaptığın şeyi çoğu sitede yaptım hiçbir site yemiyor sen nasıl yaptın
Bu sitenin linki nedirSınırsız çekimli fs ve fb veriyor.
Fs 50x4 fb 100 ve 200 olarak çıkıyor.
Ayda 5 6 defa veriyor şart yok şurt yok. Çekim sınırı yok.
![]()
Bia Bonus Botu
⚡ Biabet Bonus Bot’a Hoş Geldin! 🎁 Her 8 saatte 25 spin seni bekliyor! 🎰 Çarkı çevir, Ödülleri Kazan!t.me
Sınırsız çekimli nizam veriyor kovalak yalanciSınırsız çekimli fs ve fb veriyor.
![]()
Bia Bonus Botu
⚡ Biabet Bonus Bot’a Hoş Geldin! 🎁 Her 8 saatte 25 spin seni bekliyor! 🎰 Çarkı çevir, Ödülleri Kazan!t.me
Stok bulursan tabiSınırsız çekimli fs ve fb veriyor.
![]()
Bia Bonus Botu