- 79,011
- 51,002
- 113
O ne demek abi 27 neden 27 yani özel bir şey miKazanda 27 den az gönderme 🤣🤣
O ne demek abi 27 neden 27 yani özel bir şey miKazanda 27 den az gönderme 🤣🤣
Kesinti oluyo o yüzdenO ne demek abi 27 neden 27 yani özel bir şey mi
ulusta görece oteller ucuz eskisi kadar olmasa da günlük ev fiyatları ve kiralar kazık zaten merkeze yakın yerlerdeValla abi ya yandık Kızılayda 2 3 arkadaş var onlarla irtibatim var da yok yani en düşüğü 300 diyor
Nasıllll papara kesmiyor kiiii ben papara kullanıyorum hiç kesmiyooorrKesinti oluyo o yüzden
Hergun birinin evinde toplanıp gün yapıyoruzEyvallah abi sen hala söylemedin ya nerede toplanıp roll gecesi yaptığınızıııı
Bol şans dostÖylesine takip etmelik şu betixirin verdiği Max 250 çekimli 50 bonus ile
Eyvallah abiii unutmadım bak bugün sen de bugün denemistin bu bonusu ben normal paramı kaybettim bonuslara kaldım şimdi ondan devam ediyom intikamını alcammBol şans dost
Paparayı bilmiyorum ben payfix kullanıyorum kesinti oluyoNasıllll papara kesmiyor kiiii ben papara kullanıyorum hiç kesmiyooorr
Eyvallah kolay gelsinEyvallah abiii unutmadım bak bugün sen de bugün denemistin bu bonusu ben normal paramı kaybettim bonuslara kaldım şimdi ondan devam ediyom intikamını alcamm
Valla öyle ya zaten birinde sinir etti beni otel görevlisi çıkışta parayı ödüyordum sistemde oda servisi geldiği ve yemek ücreti de gözüküyor diyor ya abi sen benim midemi benden iyi mı bilcennnn yemedim işteeeulusta görece oteller ucuz eskisi kadar olmasa da günlük ev fiyatları ve kiralar kazık zaten merkeze yakın yerlerde
Eyvallah kralllBol şans
Heh abi iyi hatırlattın ya benim payfix blokelendi şifreyi alkollüyken çok kez yanlış yazmışım nasıl olcak şimdi bu iş nasıl actircamPaparayı bilmiyorum ben payfix kullanıyorum kesinti oluyo
bol şans kardesımÖylesine takip etmelik şu betixirin verdiği Max 250 çekimli 50 bonus ile
Reiiis teşekkür ederimmm 😌bol şans kardesım
Naptın kasayı katladın mı sayemdebol şans kardesım
ne içtin öyle merak ettim boğma rakıyla viskiyi karıştırdığımda bile o kadar olmadıydım ben sızmıştım sadece rüyamda sabaha kadar okey oynuyorduk el bitmiyordu bir türlü hiçte sevmem okeyi hesap etHeh abi iyi hatırlattın ya benim payfix blokelendi şifreyi alkollüyken çok kez yanlış yazmışım nasıl olcak şimdi bu iş nasıl actircam
Canlı desteğe yaz,ya da mail at onlar söylerHeh abi iyi hatırlattın ya benim payfix blokelendi şifreyi alkollüyken çok kez yanlış yazmışım nasıl olcak şimdi bu iş nasıl actircam
Bizde kasa durmaz erir gider bu ara var bişey bende deNaptın kasayı katladın mı sayemde