Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti wnrtndgr / Gariban Kuponu

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
2.816

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Valla abi ya yandık Kızılayda 2 3 arkadaş var onlarla irtibatim var da yok yani en düşüğü 300 diyor
ulusta görece oteller ucuz eskisi kadar olmasa da günlük ev fiyatları ve kiralar kazık zaten merkeze yakın yerlerde

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Ah ah şimdi kalk sabah fındığa git artık tarlada beni bicerler asla uyuyamıyorum erken millet bana oğlum sen sabah 4 5 de uyuyup 6.30 da uyanıp nasıl 12 saat dağ başında duruyom diyo :D

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
ulusta görece oteller ucuz eskisi kadar olmasa da günlük ev fiyatları ve kiralar kazık zaten merkeze yakın yerlerde
Valla öyle ya zaten birinde sinir etti beni otel görevlisi çıkışta parayı ödüyordum sistemde oda servisi geldiği ve yemek ücreti de gözüküyor diyor ya abi sen benim midemi benden iyi mı bilcennnn yemedim işteee :D

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Heh abi iyi hatırlattın ya benim payfix blokelendi şifreyi alkollüyken çok kez yanlış yazmışım nasıl olcak şimdi bu iş nasıl actircam
ne içtin öyle merak ettim boğma rakıyla viskiyi karıştırdığımda bile o kadar olmadıydım ben sızmıştım sadece rüyamda sabaha kadar okey oynuyorduk el bitmiyordu bir türlü hiçte sevmem okeyi hesap et :)