Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı yagolcuk | 07.11.2025 / 12.87 Oran Son Maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
1.00

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,882
6,213
113
2.yarıya kaldı 2 gol

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Çoğu inşaatta çalışan arkadaşlar Hatay'a geçmişti orada yoğunluk var sanırım deprem sonrasında. Allah alnının terinin karşılığını versin
Amin cümlemizin İNSALLAH işsiz de bırakmasın muhtaç da etmesin ALLAH kimseyi hayırlı kazançlar versin

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Ben biraz başlayana kadar işe başlım sigara molası bitti

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
eğer ikinci yarı 3.5 gol üstü olursa ilk beğeni için @BuildYourDreams için 436 mı ne kusurat. Ayrıca bu forumda sürekli sızlanmak yada kolay para kovalamak dışında iş yapmayan %50 popülasyon var neredeyse ondan dolayı emekçi dostum @berdus27 de 500 TL olarak şans parası vermek isterim bilginiz olsun. @MaximLestienne ilk yarı 1.5 üst olmasaydı seni seçerdim de sen win alarak kapattın o şansını haha

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
eğer ikinci yarı 3.5 gol üstü olursa ilk beğeni için @BuildYourDreams için 436 mı ne kusurat. Ayrıca bu forumda sürekli sızlanmak yada kolay para kovalamak dışında iş yapmayan %50 popülasyon var neredeyse ondan dolayı emekçi dostum @berdus27 de 500 TL olarak şans parası vermek isterim bilginiz olsun. @MaximLestienne ilk yarı 1.5 üst olmasaydı seni seçerdim de sen win alarak kapattın o şansını haha
Kesene Gani Gani bereket REİS gönlünde olanlar senin olsun 👍 saqol

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
Sıkıntı yok dostum takipteyiz yeterki kupon gelsin
adil olması için şöyle bir şey yapabilirim ama dakika 60'a kadar ilk beğeni atan arkadaştan ses gelmezse sadece beğenip geçtiyse senle holi arasında çekiliş yapıp onun hakkını ikinizden birine devrederiz. Sonuçta benle takip eden sizlersiniz

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,882
6,213
113
adil olması için şöyle bir şey yapabilirim ama dakika 60'a kadar ilk beğeni atan arkadaştan ses gelmezse sadece beğenip geçtiyse senle holi arasında çekiliş yapıp onun hakkını ikinizden birine devrederiz. Sonuçta benle takip eden sizlersiniz
Sorun yok kuponlar gelsin para için takıp etmiyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...