- 8,893
- 6,262
- 113
2.yarıya kaldı 2 gol
Amin cümlemizin İNSALLAH işsiz de bırakmasın muhtaç da etmesin ALLAH kimseyi hayırlı kazançlar versinÇoğu inşaatta çalışan arkadaşlar Hatay'a geçmişti orada yoğunluk var sanırım deprem sonrasında. Allah alnının terinin karşılığını versin
Orada bayağı bı gol bekliyoruz kanka ilk yarıdan atmalı yemeli baslamalilar 😄Adelaide de başladı oradan ne bekliyoruk
Kolay gelsinBen biraz başlayana kadar işe başlım sigara molası bitti
eğer ikinci yarı 3.5 gol üstü olursa ilk beğeni için @BuildYourDreams için 436 mı ne kusurat. Ayrıca bu forumda sürekli sızlanmak yada kolay para kovalamak dışında iş yapmayan %50 popülasyon var neredeyse ondan dolayı emekçi dostum @berdus27 de 500 TL olarak şans parası vermek isterim bilginiz olsun. @MaximLestienne ilk yarı 1.5 üst olmasaydı seni seçerdim de sen win alarak kapattın o şansını hahaEkli dosyayı görüntüle 876853 Şu da kenarda kalsın
Avusturalya erkekleri çok seviyordum da şili ligi gibi orası da dengesizleşmeye alt sonuçlar gelmeye başladığından beri saldım 1 yıldır nerdeyseOrada bayağı bı gol bekliyoruz kanka ilk yarıdan atmalı yemeli baslamalilar 😄
Dostum ilk 5 kişiden random 1 kişi seçecektim 436 kusurat için işte ama iki kişi belirledim kendimce. Umarım başka zaman denk geliriz kusura bakma@yagolcuk beni de listeye almışsın ama etiketlemeyi unutmuşsun![]()
Kesene Gani Gani bereket REİS gönlünde olanlar senin olsun 👍 saqoleğer ikinci yarı 3.5 gol üstü olursa ilk beğeni için @BuildYourDreams için 436 mı ne kusurat. Ayrıca bu forumda sürekli sızlanmak yada kolay para kovalamak dışında iş yapmayan %50 popülasyon var neredeyse ondan dolayı emekçi dostum @berdus27 de 500 TL olarak şans parası vermek isterim bilginiz olsun. @MaximLestienne ilk yarı 1.5 üst olmasaydı seni seçerdim de sen win alarak kapattın o şansını haha
Sıkıntı yok dostum takipteyiz yeterki kupon gelsinDostum ilk 5 kişiden random 1 kişi seçecektim 436 kusurat için işte ama iki kişi belirledim kendimce. Umarım başka zaman denk geliriz kusura bakma
adil olması için şöyle bir şey yapabilirim ama dakika 60'a kadar ilk beğeni atan arkadaştan ses gelmezse sadece beğenip geçtiyse senle holi arasında çekiliş yapıp onun hakkını ikinizden birine devrederiz. Sonuçta benle takip eden sizlersinizSıkıntı yok dostum takipteyiz yeterki kupon gelsin
Sorun yok kuponlar gelsin para için takıp etmiyorum benadil olması için şöyle bir şey yapabilirim ama dakika 60'a kadar ilk beğeni atan arkadaştan ses gelmezse sadece beğenip geçtiyse senle holi arasında çekiliş yapıp onun hakkını ikinizden birine devrederiz. Sonuçta benle takip eden sizlersiniz