ben feneri dün ülke puanı için takip ettim de zor fenerle zor. Umarım kayseri karşısında 4 gollü bir galibiyet alırlar da morallenirlerSorun yok kuponlar gelsin para için takıp etmiyorum ben
ben feneri dün ülke puanı için takip ettim de zor fenerle zor. Umarım kayseri karşısında 4 gollü bir galibiyet alırlar da morallenirlerSorun yok kuponlar gelsin para için takıp etmiyorum ben
Forvet sorunu devam edıyor yıllardır oldugu gibiben feneri dün ülke puanı için takip ettim de zor fenerle zor. Umarım kayseri karşısında 4 gollü bir galibiyet alırlar da morallenirler
Forvet sorunu devam edıyor yıllardır oldugu gibi
Abi osimhen Galatasaray a fazla gs yi kucumsediğimden degil adam türkiye ligine fazlaFenerli arkadaşlar Osimhen transferinde o kadar laf etti. Ben beşiktaşlıyım söyleyeceğim bizim takım için de geçerli.Hatta beşiktaş oyuncuyu ikna etmekte şuan zorlanır elinde avrupa söz hakkı filan yok fazla. Ama fenerbahçe CL kovalıyor filan falan. Nesri - Batsu - Cenk - Duran bunlara bonservis + maaş + imza parası vs toplasan Osimheni geçmiştir. Aziz yıldırım zamanında avrupada söz hakkı olan Kejmanı Anelka-RVP çekip alıyorken ali koç yönetimi nasıl a kalite bir forvet çekemez garip
bunun aksini söyleyen olmaz sanırım be. Bizim ligde drogba-eto-love gibi fiziği olan bitiriciliği iyi adamlar hep iş yaptı. Bu adam genç yaşında geldi. Hani 32 yaşında gelse vücudunu koruyarak yine iş yapardı. Umarım USG ve Monaco maçlarından da galibiyet alacak galatasaray da son 8'e kalacak. Samsun da konferansda bi çeyrek finalimsi görse ; Fenerden de yarı final beklemek oyun olarak hayal olsa da kadro olarak neden olmasın diyoruz. Var hayaller varAbi osimhen Galatasaray a fazla gs yi kucumsediğimden degil adam türkiye ligine fazla
Kalan 1bunun aksini söyleyen olmaz sanırım be. Bizim ligde drogba-eto-love gibi fiziği olan bitiriciliği iyi adamlar hep iş yaptı. Bu adam genç yaşında geldi. Hani 32 yaşında gelse vücudunu koruyarak yine iş yapardı. Umarım USG ve Monaco maçlarından da galibiyet alacak galatasaray da son 8'e kalacak. Samsun da konferansda bi çeyrek finalimsi görse ; Fenerden de yarı final beklemek oyun olarak hayal olsa da kadro olarak neden olmasın diyoruz. Var hayaller var
Aynen öyle bu arada 1 2 oldu ksxkskxbunun aksini söyleyen olmaz sanırım be. Bizim ligde drogba-eto-love gibi fiziği olan bitiriciliği iyi adamlar hep iş yaptı. Bu adam genç yaşında geldi. Hani 32 yaşında gelse vücudunu koruyarak yine iş yapardı. Umarım USG ve Monaco maçlarından da galibiyet alacak galatasaray da son 8'e kalacak. Samsun da konferansda bi çeyrek finalimsi görse ; Fenerden de yarı final beklemek oyun olarak hayal olsa da kadro olarak neden olmasın diyoruz. Var hayaller var
kırmızılar karşı karşıya kaçırdı devamında kaleci kalesinde yokken topu kaleye atmak yerine auta attı bir andaval daha. Gol olmadan geçmesi üzücü@MaximLestienne beyazlar 3'e 1 gol kaçırdı karşı karşıya. 23 numara andavalı kalecinin üstüne vurdu
kızların maçının yayını bulamadim erkekleri izliyom golü de holi söyledi öyle fark ettim hahaHeh kızlar 1-2 oldu kaldı son gol
Beni patlatacak essekler sanırım oradakırmızılar karşı karşıya kaçırdı devamında kaleci kalesinde yokken topu kaleye atmak yerine auta attı bir andaval daha. Gol olmadan geçmesi üzücü