- 11,714
- 6,535
- 113
Mal gibi adamtop kaptırdı bi de dana
Mal gibi adamtop kaptırdı bi de dana
Uzasa bile bu essek atamazartık dallaslıyım ben bari kaza bela uzasın diyerekten
Dost sen 3 kişi belirlemişsin @fearjr1992 dostum harici başka kimse yokartık dallaslıyım ben bari kaza bela uzasın diyerekten
Yuzde 101 dost 🥹derozan resmi olarak geldi 2.1k basılan kupon 2.5k garantiledi. Harden 3. çeyrek başladı hatta ilk atışı kaçırdı bizim eşek de yatırdı %95
Biz varızDost sen 3 kişi belirlemişsin @fearjr1992 dostum harici başka kimse yok
Bazen karışıyor o.akiljokic yokken git murray a güven ya. asıl eşeklik benimkisi
Jokic yoksa murry aynenjokic yokken git murray a güven ya. asıl eşeklik benimkisi
Göremedim de o yüzden sordumBiz varız
yalan oldu dostum o 12.5k gelirse hiç dokunmam 2. yarıya 15 lazım diye başladım adam 2. yarıda 6 anca yaptı şerefsizBiz varız
İşte dost bazen bile bile üstüne yatiyolaryalan oldu dostum o 12.5k gelirse hiç dokunmam 2. yarıya 15 lazım diye başladım adam 2. yarıda 6 anca yaptı şerefsiz
Sen sonradan geldin adam seciyorsun burdayiz en basindan beriBu adam çöp
alternatif olarak cooper flag vardı o da sakatlandı zaten her türlü patlıyormusum bu maçta. Murray cok oynadım jokic yokken yorulmustur diyeJokic yoksa murry aynen