- 31,264
- 25,866
- 113
İmkan vermiyosun yoksa çok fena namaz kılarımBugun kasa kazandi maalesef bir dahaki sefere
İmkan vermiyosun yoksa çok fena namaz kılarımBugun kasa kazandi maalesef bir dahaki sefere
Başka yerden darlarızYakup seni gordu kacti
Dun verdigin de olmadi gelseydi imkani verirdim bugün basaramadinİmkan vermiyosun yoksa çok fena namaz kılarım
Kazandığını görelim dedin gördün 8 maç verdim 4 ü geldi%50 başarı oranı sende tüysüz şeftali istiyonDun verdigin de olmadi gelseydi imkani verirdim bugün basaramadin
Ben kasaya birseyler girsin istiyorum artık mahfolduk yakında tükeneceğim galibaKazandığını görelim dedin gördün 8 maç verdim 4 ü geldi%50 başarı oranı sende tüysüz şeftali istiyon
Hep 2-2-2-2-2 oynuyosan sana kazandırmama imkanım%2 falanBen kasaya birseyler girsin istiyorum artık mahfolduk yakında tükeneceğim galiba
Ee ne yapalım o zaman sen soleHep 2-2-2-2-2 oynuyosan sana kazandırmama imkanım%2 falan
Öyle oynuyosan öyle devam et dediğim gibi 2li kombinlerde zor kaybederiz ben mn 4-5 maçlık yüzünden paket oluyom neler neler kaçırdığımı @BySwigger bilieEe ne yapalım o zaman sen sole
2 de gelmiyor bu aralar dun Brown ve white kaldım 1 ribaund sadece koc 4 periyod oynatmadı adamları gelen kuponu hiç ettilerÖyle oynuyosan öyle devam et dediğim gibi 2li kombinlerde zor kaybederiz ben mn 4-5 maçlık yüzünden paket oluyom neler neler kaçırdığımı @BySwigger bilie
Ben iddiamı ortaya attım2 de gelmiyor bu aralar dun Brown ve white kaldım 1 ribaund sadece koc 4 periyod oynatmadı adamları gelen kuponu hiç ettiler
Tm 2 tane kombin ver bana oyuncu bahsiBen iddiamı ortaya attım
Takipte kalın efendim...Tm 2 tane kombin ver bana oyuncu bahsi
Benim dm at yarim saate zaten 3 gibi maclar baslicak yemek yiyip geliyorumTakipte kalın efendim...