Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yanlış ibana Ödeme Geri Gelir Mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,756
4,316
113
Tawk sahtw sitelerin kullandığı chat muhtemelen dolandırıldın bi soğuk su iç

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,247
5,096
113
Eğer büyük bir para yatirdiysan bankayı ara ters işlem almak istiyorum de karşı taraftan hizmet alamadım banka karşı tarafı arıyor ondan hizmet ettiğine dair kanıt istiyor yane sana bir şey satmismi satmamis mi diye öyle bir şey yoksa banka otomatik hesabından parayı alıp sana gonderiyor

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,273
4,270
113
Bırakın dolandırılsın böylelerine seni dolandırmışlar diyorsun hala güveniyor adamlar boş verin uğraşsın

bhs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,435
652
113
Eğer büyük bir para yatirdiysan bankayı ara ters işlem almak istiyorum de karşı taraftan hizmet alamadım banka karşı tarafı arıyor ondan hizmet ettiğine dair kanıt istiyor yane sana bir şey satmismi satmamis mi diye öyle bir şey yoksa banka otomatik hesabından parayı alıp sana gonderiyor
Özelden yazarmsn

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,064
1,316
113
Özelden yazarmsn
Yanlış anlatıyor arkadaş bu dediğin kredi kartı işlemlerinde oluyor ibana atılan işlem de arayıp yanlışlıkla attım diyebilir banka talep açar karşı bankaya ulaşır oda müşterisine iade ederse eder etmezse bişey çıkmaz maalesef

iboo8989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,386
1,324
113
Yuklj para dediğin kaç bilader

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,649
2,266
113
Olayı kimse doğru düzgün anlamamış arkadaş parayı konuşma görüntülü sohbet olan bir uygulamaya yüklemiş tabi onlarda dolandırıcı olduğu için geri iade etmemiş sahte fake profillerle milleti dolandırıyorlar sahte siteye para atarım bunlara atacağıma .d

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,804
1,438
113
Site sahte değilde bazı siteler bu chati kullanıyor bu girdiği site dolandırıcı değil de parayı zor alır gibi

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,774
4,093
113
Vermiyor kardeşim. Bankalar tam şerefsiz.
Nişanlım geçen yıl dolandırıldı. IBAN sahte, kişilere de ulaştım ayrı ayrı 2 kişi. Biri Denizli biri Ankara. Herifler ibani kiralamış oevlatlari. Hayattan bir beklentisi yok.
Dava hala işleme bile alınmadı.
Ben 5 dakikada şahısları buluyorum. Devlet 1 yıldır sklemiyor.
Bankalar da şöyle, eskiden EFT vardı askıda kaliylr vs diyorlardı. Ama artık EFT bile yapsan (emir hariç) fast gibi gerçekleşiyor. Bizden çıkmis diyerek karşı bankaya yönlendiriyor(bankalar farklı ise) bankalar aynı ise zaten coktaaaan geçmiş olsun. Yani gg wp.

Okhanyuksel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,225
366
83
Bankadan iade talebi istiyobiliyorsun sanırım fakat nekadar güvenli emin degilim

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,034
2,140
113
başlık görsel açıklama hepsi farklı telden geldi

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,513
30,757
113
Olayı kimse doğru düzgün anlamamış arkadaş parayı konuşma görüntülü sohbet olan bir uygulamaya yüklemiş tabi onlarda dolandırıcı olduğu için geri iade etmemiş sahte fake profillerle milleti dolandırıyorlar sahte siteye para atarım bunlara atacağıma .d
Bide dio dinamikpaye atacaktım yanlışlıkla başka yere attım ahahaha klon siteye çarpılsaydı keşke buraya çarpılacağına

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,266
6,321
113
eft yaptıysan bi ihtimal ama fast yaptıysan geri gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...