Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Yazık Ettiler

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,791
4,108
113
Oran artsın diye oynadığım maç içimden geçti. Geldi diye kapattım son dakikalar sayı atmadı. Her per 25+ atan takim 18de bıraktı. Tek baskete giden kupona bak. Ne kadar sövsem az yemin ederim, neye elimi atsam kuruyor yine saçma salak yerlerden kaybediyorum. Son aw daha slotunun da sporunun da

Ekli dosyalar

hotchocolatee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,245
604
113
Oran artsın diye oynadığım maç içimden geçti. Geldi diye kapattım son dakikalar sayı atmadı. Her per 25+ atan takim 18de bıraktı. Tek baskete giden kupona bak. Ne kadar sövsem az yemin ederim, neye elimi atsam kuruyor yine saçma salak yerlerden kaybediyorum. Son aw daha slotunun da sporunun da
Bu maçın 167 buçuk üstünden de ben yattım

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,689
2,184
113
Ağlayacaksan oynama dostum aynı maçdan bende 100 k kaybettim çokta tın
Senin olmayan zaten senin değildir

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,633
9,975
113
Kombine isi 10 sene oncesinde kaldi hiçbir sekilde oynanmaz

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,314
6,347
113
Bende lecce maçîndan yattim 3.5 oynuyoz 2.5 bitiyo daha 1 lira yatirmam ne maça ne slota

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
800
495
63
KAÇ YTL ALACAKTIN

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,151
23,923
113
Geçmiş olsun dost. Asvel çok yatırdı beni kanser takımın önde gideni

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,791
4,108
113
Geçmiş olsun dost. Asvel çok yatırdı beni kanser takımın önde gideni
Ya sinir bozucu noktası şu, tam 86 dan alcam, 2 tane üçlük attılar üst üste. Bekle ki barem düşsün. Çıkardım kupondan, dayanamadım geri ekledim. Bu canımı sıktı. Yoksa bu kadar sinirim bozulmaz. Asvel ve efes en nefret ettiğim2 takım bulasmayayim diyorum duramiyorum yine