Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yeni Dolandırıcılık Taktiği Dikkatli Olun

Beyezan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
304
167
43
arkadaşlar forumda sürekli karşıma çıktığı için ve sürekli yatırım yapılır mı diye sorulduğu için konu açma ihtiyacı duydum
dolandırıcıların yeni taktiği site açmak bu aralar işte 10 bin yap 1000 yatır 5 bin çek 20 bin yap 5 yatır 10 çek gibi bunlara itibar etmeyin site içinde lisanslar var onları kontrol edebilirsiniz başka bunları anlama yolları varsa paylaşabilirsiniz
Bunlar klon site oluyor dataan size ulaşıp deneme bonus vs paylaşım yapıyorlar

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,163
4,071
113
Deneme bonusununda yatırımı mı olur 2 günde bir böyle siteler msj mail atmaya başladı ulan güvenilir sandığımız yıllarca oynadığımız siteler bile artık hesabına girip bakiyeni siliyor ......
Bak bu doğru işte

Eray625

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
114
79
28
Deneme bonusunda yatırım isteyen site ya dolandırıcıdır ya da yemleyip peşine dolandırır. Deneme bonusunun amacı zaten siteyi denemek, sitenin bizi denemesi değil.

beko70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
269
191
43
arkadaşlar forumda sürekli karşıma çıktığı için ve sürekli yatırım yapılır mı diye sorulduğu için konu açma ihtiyacı duydum
dolandırıcıların yeni taktiği site açmak bu aralar işte 10 bin yap 1000 yatır 5 bin çek 20 bin yap 5 yatır 10 çek gibi bunlara itibar etmeyin site içinde lisanslar var onları kontrol edebilirsiniz başka bunları anlama yolları varsa paylaşabilirsiniz
Lisans orijinal gibi yapanda var omada dikkat edin