Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Yeni Malatyaspor Ligden Çekilme Kararı Aldı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,988
91,803
113
1676036404315.png

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Ahmet Yaman, "Ülkemizin başı sağ olsun. Bulunduğumuz durum içler acısı. 5 gündür kulübe gitmemiştim.
Şu anda kulüp binasınan dönüyorum. Altyapı, üstyapı darmadağın... Orada ne konaklayabiliriz ne de devam edebiliriz. Kısa bir toplantı yaptık. Ligden çekilme kararı aldık.
Federasyona da yazılı olarak bildirdik.
Şu anda ligden çekildik. Futbol oynama gibi bir şansımız yok. Bir oyuncumuz vefat etti. Artık ligde yokuz" dedi.

"Kalsak da Düşsek de Önemli Değil"

Yaman "Futbol bir eğlence sektörüdür. Ancak her şey düzeldikten sonra sahaya çıkıp insanları eğlendirebiliriz.
Şu anda bunu yapacak durumumuz yok. Ligde kalırız veya kalmayız bunun bizim için hiçbir önemi yok. Takdir federasyonundur.
Ligde bırakırlarsa şehrimiz için moral olur. Hayat normale döndükten sonra gelecek sezon kaldığımız yerden devam ederiz.
Ligden düşsek de bizim için çok önemli değil" ifadelerini kullandı.​

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,027
62,494
113
Ekli dosyayı görüntüle 304920

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Ahmet Yaman, "Ülkemizin başı sağ olsun. Bulunduğumuz durum içler acısı. 5 gündür kulübe gitmemiştim.
Şu anda kulüp binasınan dönüyorum. Altyapı, üstyapı darmadağın... Orada ne konaklayabiliriz ne de devam edebiliriz. Kısa bir toplantı yaptık. Ligden çekilme kararı aldık.
Federasyona da yazılı olarak bildirdik.
Şu anda ligden çekildik. Futbol oynama gibi bir şansımız yok. Bir oyuncumuz vefat etti. Artık ligde yokuz" dedi.

"Kalsak da Düşsek de Önemli Değil"

Yaman "Futbol bir eğlence sektörüdür. Ancak her şey düzeldikten sonra sahaya çıkıp insanları eğlendirebiliriz.
Şu anda bunu yapacak durumumuz yok. Ligde kalırız veya kalmayız bunun bizim için hiçbir önemi yok. Takdir federasyonundur.
Ligde bırakırlarsa şehrimiz için moral olur. Hayat normale döndükten sonra gelecek sezon kaldığımız yerden devam ederiz.
Ligden düşsek de bizim için çok önemli değil" ifadelerini kullandı.​
Buna sasirmadim beklentim bu yondeydi.adanaspor ve adana demirspordan ses cikmadi onlarda cekilebilirler.allah yardimcilari olsun.depremden oturu ligden cekilen takimlar dusurulmemeli diye dusunuyorum bakalim nasil bi karar alincak

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,590
10,301
113
Ben isterimki Türkiye’de tüm spor dalları bir sezon en azından dursun şahsen ben bir ömür unutamam bir sezon neki

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,027
62,494
113
Ben isterimki Türkiye’de tüm spor dalları bir sezon en azından dursun şahsen ben bir ömür unutamam bir sezon neki
1 hafta 10 gun sonra hersey normale doner.iddaa 2 gun kapali kaldi 3. Gun acti kepenkleri at yarislari 4 gun durdu simdi aynen devam ediyor.hersey normale donmek zorunda.bu arada eski nick ne senin?

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,590
10,301
113
1 hafta 10 gun sonra hersey normale doner.iddaa 2 gun kapali kaldi 3. Gun acti kepenkleri at yarislari 4 gun durdu simdi aynen devam ediyor.hersey normale donmek zorunda.bu arada eski nick ne senin?
furkan1986 ben kardeşim bu atada bu kullanıcı adını sırf senin için değişmek istedim adminlerden cevap gelmedi lütfen kusuruma bakma

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,027
62,494
113
furkan1986 ben kardeşim bu atada bu kullanıcı adını sırf senin için değişmek istedim adminlerden cevap gelmedi lütfen kusuruma bakma
He furkan senmisin?nbr kardes?niue nick deisiyosun patentini almadim nickin 😁 herhangi bi rahatsizligim soz konusu deil keyfine bak.ben hayatinustu diye biri vardi o sandim seni onda sordum