Yok aga yok kuyruğa gelince mallaşıypr oyuncular leş gibi top oynuyolar aıcosGelirse baskete knka @ynsks01
Bunların futbol anlayışı farklı belki olur dur bakalimYok aga yok kuyruğa gelince mallaşıypr oyuncular leş gibi top oynuyolar aıcos
Dun aksamk kupon ne oldu bro ben uyudumdu.bunarada bu ligde 80den sonra cok gol oluyordu hala oylemi bilmemGelsin hadi 2/2 yaparsak işimiz bitecek
Olmadı aga hep gitti son adımda gene kaldı kayıp bonusu aldım gece salladım geldi 3 K çektim şimdi bunlara oynadım gene gitti gene kaldım kayıp bonusunu bu sefer 0 olucak sankiDun aksamk kupon ne oldu bro ben uyudumdu.bunarada bu ligde 80den sonra cok gol oluyordu hala oylemi bilmem
Gelecegi varsa oylede gelir.ben 1k kusur bastin gordum la ne ara 3 k kaybettin neyse bol sans bakalimOlmadı aga hep gitti son adımda gene kaldı kayıp bonusu aldım gece salladım geldi 3 K çektim şimdi bunlara oynadım gene gitti gene kaldım kayıp bonusunu bu sefer 0 olucak sanki
1 K kaldı OMÜ salladım 87-82 maç 177 sayı kurtarıyor son 2 dakka ama çıkmaz benim şansıma o fa opmazGelecegi varsa oylede gelir.ben 1k kusur bastin gordum la ne ara 3 k kaybettin neyse bol sans bakalim
Uyu da ara ver biraz beyin yanmıştır senin kaç saattir ayaktasın reisBaska takım olsa bırakırdı maçı faul yaptılar 2 saniye kala Aslanlarım 177 bitti![]()
Tbrkler kardes sans lazim isteBaska takım olsa bırakırdı maçı faul yaptılar 2 saniye kala Aslanlarım 177 bitti![]()
La yok aga gece uyuduk YaUyu da ara ver biraz beyin yanmıştır senin kaç saattir ayaktasın reis
Uyumustur la gece yokduUyu da ara ver biraz beyin yanmıştır senin kaç saattir ayaktasın reis