- 34,546
- 19,157
- 113
Bencede çekbeyler diyorum 2 dakka çekelim yüzde 20 bonus alırız filan 1 kat çevirip çekelim ne dersiniz
Bencede çekbeyler diyorum 2 dakka çekelim yüzde 20 bonus alırız filan 1 kat çevirip çekelim ne dersiniz
Cebinde para yoksa millete suna oyna maasta oderim kaybedersen deme .birak adam kaybedeceksede kendi kaybetsin sonra o parayi atmayacagin net zaten bosa arkandan konusturtma kimseyi.varsa paran oyna yoksa adamin oynadigini takip et bizim gibiAh be larkin olsa oynayacam
Kimin parasına çökmüş dün 43k kazandim diyen arkadaşa bugün ödenmiş parasiKanka simdi o parayi cek vbete falan at shotbet milletin paraya cokuyor belli olmaz bak
Aynen dostbeyler diyorum 2 dakka çekelim yüzde 20 bonus alırız filan 1 kat çevirip çekelim ne dersiniz
Hele dur figter 500 attım kgyeŞikeli maç kg yok 🤣
Aynen mantikli olan o kanka sans carkindan kazanci sisirme risk edersinbeyler diyorum 2 dakka çekelim yüzde 20 bonus alırız filan 1 kat çevirip çekelim ne dersiniz
Kg olmazsa 30 Atacan mi erkek sözü verHele dur figter 500 attım kgye
Turnuva parasıdir 😂😂😂Hani para yoktu @ShakeLarkin dimi
Mantıklıbeyler diyorum 2 dakka çekelim yüzde 20 bonus alırız filan 1 kat çevirip çekelim ne dersiniz
Turnuva parası da yoktur bence. Bunda 🤣🤣🤣Turnuva parasıdir 😂😂😂
Ben de hiç denk gelmedim işin garibi bı dünkü arkadaş dedi 43k diye muhtemelen o da çark için atıp yapmıştır ama ödediler. Bets10 falan bile 1-2 günde öderdi o paraya kimlik isterdiValla dost cok yazan gordum tek o degil.birde carktan kazaniyor adam daha dunku site guvenmem ben
Bol sans kardesWonnnn oh be
Tamam dostum yunusun parayi oderse sen hakli cikarsin ne bilim yeni sitelere cok guvenemiyoruz sektor kotu 😂Ben de hiç denk gelmedim işin garibi bı dünkü arkadaş dedi 43k diye muhtemelen o da çark için atıp yapmıştır ama ödediler. Bets10 falan bile 1-2 günde öderdi o paraya kimlik isterdi
Katılım bitti maalesefBol sans kardes
hg abi kardesınde burda tek gozle sınema ızlıyoBol sans kardes
Hb hani uyuyordun lahg abi kardesınde burda tek gozle sınema ızlıyo
Yok ya haklilik için demedim yeni site de hem lisans var hem sponsor hem de hiç şikayetine denk gelmedim de sen öyle diyince şaşırdım. Ben de max 800 çektim shotbette bakiyeyi buyutmeden çekip tekrar atiyom çark içinTamam dostum yunusun parayi oderse sen hakli cikarsin ne bilim yeni sitelere cok guvenemiyoruz sektor kotu 😂