Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ynsks01 / Kasa 557 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Ah be larkin olsa oynayacam
Cebinde para yoksa millete suna oyna maasta oderim kaybedersen deme .birak adam kaybedeceksede kendi kaybetsin sonra o parayi atmayacagin net zaten bosa arkandan konusturtma kimseyi.varsa paran oyna yoksa adamin oynadigini takip et bizim gibi

AbdullahPalaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,813
1,476
113
Valla dost cok yazan gordum tek o degil.birde carktan kazaniyor adam daha dunku site guvenmem ben
Ben de hiç denk gelmedim işin garibi bı dünkü arkadaş dedi 43k diye muhtemelen o da çark için atıp yapmıştır ama ödediler. Bets10 falan bile 1-2 günde öderdi o paraya kimlik isterdi

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Ben de hiç denk gelmedim işin garibi bı dünkü arkadaş dedi 43k diye muhtemelen o da çark için atıp yapmıştır ama ödediler. Bets10 falan bile 1-2 günde öderdi o paraya kimlik isterdi
Tamam dostum yunusun parayi oderse sen hakli cikarsin ne bilim yeni sitelere cok guvenemiyoruz sektor kotu 😂

AbdullahPalaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,813
1,476
113
Tamam dostum yunusun parayi oderse sen hakli cikarsin ne bilim yeni sitelere cok guvenemiyoruz sektor kotu 😂
Yok ya haklilik için demedim yeni site de hem lisans var hem sponsor hem de hiç şikayetine denk gelmedim de sen öyle diyince şaşırdım. Ben de max 800 çektim shotbette bakiyeyi buyutmeden çekip tekrar atiyom çark için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...