Tebrikler devam var mıHadi Golden umarım farkı daha çok yapar
Riske girdik bakalım son atış gelirse 5 kişiye yardımcı olacam ayrıca daha önce atamadığım birine
Tebrikler devam var mıHadi Golden umarım farkı daha çok yapar
Riske girdik bakalım son atış gelirse 5 kişiye yardımcı olacam ayrıca daha önce atamadığım birine
Uyudu galiba@Zerus27 tebrikler dostum geldii
olabilir dostUyudu galiba
Neyse yarın tutmuş olarak görür geldi ya o yeterUyudu galiba
Ben böyle rakamlar basınca gözüme uyku girmez arkadas bugun mesai cok yaptı galibaNeyse yarın tutmuş olarak görür geldi ya o yeter
He reis daha maç sonucu varbenim kafa gitti yemin ediyorum adam maç sonucu oynamış bende bitti sanıyorum![]()
3 hafta sonra düşer foruma dost 😅Uyudu galiba
O para yarın akşamı cıkartmaz merak etme dostum3 hafta sonra düşer foruma dost 😅
Nasıl reisim anlamadim3 hafta sonra düşer foruma dost 😅
Şimdi gelecek bana saldıracak yarın öğlen gibi şimdiden diyim 40-50k kazanıp 2 kişi 250 tl diyip atmayan adam, bana daha önce 1 kere 200 bir kere 250 lira attığı için kendini her konu açtığımda kazanç olunca hak sahibi gibi görüp Dm atar fakat kendi kazanınca uzar gider farklı bir insan ne diyim çarşısı pazar ola.O para yarın akşamı cıkartmaz merak etme dostum
kazandi kaçtı demek istiyor ama yok ya sanmıyorum oyle bir izlenim vermedi arkadasNasıl reisim anlamadim
Niye actiki ozaman hep öyle bir izlenim vermedi doğru öyle olsa biyeyadam kendini kirletsin formdakazandi kaçtı demek istiyor ama yok ya sanmıyorum oyle bir izlenim vermedi arkadas
Nasıl geldi maç bitmedi ki@Zerus27 tebrikler dostum geldii
Reis Antep'in neresinde oturun 27 yazmissinNasıl geldi maç bitmedi ki
biliyorum dost kafa gitti benimNasıl geldi maç bitmedi ki