- 1,008
- 557
- 113
Yatıyor atlasta çekim vercem simdiSağlık olsun parası çeyrek bitmeden yatıyor mu
Yatıyor atlasta çekim vercem simdiSağlık olsun parası çeyrek bitmeden yatıyor mu
Kayiptan çekeni kovuyormu 😀Bende atlastan kovulmadan önce kayıp bonusu ile 3700 çekmiştim bı ara 100 kaç olması güzel.cogu site 10 katı 20 katı çektiriyor max
hayırlısı dost3 dk kala barem 41 di sallayaydim 1000 800 de ondan alırdık kismet
Atlas 10 dkya öder zatenYatıyor atlasta çekim vercem simdi
Dm kapali senin bana bir mesaj gönderirirmisinBende atlastan kovulmadan önce kayıp bonusu ile 3700 çekmiştim bı ara 100 kaç olması güzel.cogu site 10 katı 20 katı çektiriyor max
yok en çok limit koyar onuda yapmaz benceKayiptan çekeni kovuyormu 😀
Tebrikler kazancın daim olsunYatıyor atlasta çekim vercem simdi
Aynen yine 35 üstü çıkar gibi ama riksli bide yoruluyorlaraynen bunlar dengesiz üçlükler girdiğinde böyle oluor girmezse 30 35 arası
Çok saol dost ama seninde kapaliDm kapali senin bana bir mesaj gönderirirmisin
Iban isim soyusim yaz sonra silÇok saol dost ama seninde kapali
Betasus grubundan ayrıldı kolay kolay limit koymaz ya banka gibi atlasyok en çok limit koyar onuda yapmaz bence
Nasıl bir çıkmaza girdinizIban isim soyusim yaz sonra sil
Açtım ben şimdi dm yi bı denesene sana zahmetIban isim soyusim yaz sonra sil
Dostum sonraki rolle gel limiti aştım sana sözüm olsunNasıl bir çıkmaza girdiniz![]()
Valla uyuycam hiç problem değil sen kazan bana atmasanda olur başka zamana artıkDostum sonraki rolle gel limiti aştım sana sözüm olsun
İyi gecelerHerkese bol kazançlar iyi geceler![]()
Yok ben küstüm ilk basta kapattirdim sonra geri açtırdım geri kapattirdim bı daha acmadilar😀Kayiptan çekeni kovuyormu 😀
İyi geceler reisHerkese bol kazançlar iyi geceler![]()
Roll icin hwm tbrk hem tskr ederim sansin daim hersey gonlunce olsun.odemen falan varsa yap.yoksa kumarbaz adamda para drmaz geldigi gibi giderDostum sonraki rolle gel limiti aştım sana sözüm olsun