- 4,245
- 830
- 113
maç yayını 18:00 de başlayacak yazıyor inşallah takılmadan güzel bi derbi izleriz
TV de izliyorum şuan TV de browser dan girersen aciyor aynı kalite sıfır donmaTvden acmaz mobil ve pcden acabilirsiniz
Hesabım paketlerimde en altta kupon kodum vara tıklayinca giriliyorda kod gelmediBeyler birincisi her şeyi yaptık abonelik kodunu vermedi sms olarak ikincisi de kod geç gelirse nereye gireceğiz ki üye olmak yok direkt paket seçip abone olmak var
Kanka dediğin gibi olması için üye olmak lazım ama sitede sadece giriş yap ve paketleri incele varHesabım paketlerimde en altta kupon kodum vara tıklayinca giriliyorda kod gelmedi
Evet paketten üye ol kart bilgisi girme üye olunuyoKanka dediğin gibi olması için üye olmak lazım ama sitede sadece giriş yap ve paketleri incele var
Eyvallah kanka öyleymiş ama kod gelmedi nedense halaEvet paketten üye ol kart bilgisi girme üye olunuyo
Maç yoğunluğu sebebiyle galiba gec kaldık mactan sonra atarlarEyvallah kanka öyleymiş ama kod gelmedi nedense hala
TV uygulamasında açılmıyor aga lakin TV nin Google ile todda girersen izleyebilirsinAndroid TV de yetkiniz yoktur diyor çözüm bilen varmi ki