Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1 Dakikalık Elektrik Kesintileri

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,407
3,792
113
5G geçiyorlar deneme yapıyorlar ondan
Çin 10g'ye geçti, burada millete dünyanın en hızlısı 5g diye yutturmaya çalışıyorlar. Reklamında alenen yalan söyleniyor. Bunları dava etsek neden bir sonuç çıkmaz ki. Amerikada falan böyle şeyleri kafaya takıp dava ettiklerinde iyi tazminat paraları kopartıyorlar

Bozuk bir gıdadan dolayı bile işletmeyi dava edip 10 binlerce dolar tazminat alanlar var

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
814
113
arkadaşlar haftada 1 veya 2 defa gece saat 1 2 arası 1 dakikalık elektrik kesintisi oluyor anlamadıgım konu 1 dakikada ne gibi bir arıza gideriliyor benim aklıma gelen tek mantıklı şey herkesin wifisini sıfırlamak için yapılıyor sizin illerdede oluyormu merak ettim
Ben gecen yil her gun oluyordu. Saat gece 12-1 arasi 5 dakikaligina her gun kesiliyordu. Keskntisiz her gun abi. Bu sene hic kesilmedi

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,215
6,299
113
Ben gecen yil her gun oluyordu. Saat gece 12-1 arasi 5 dakikaligina her gun kesiliyordu. Keskntisiz her gun abi. Bu sene hic kesilmedi
Kobay yaptilar milleti bizim devlette uyuyo gerci devletlerin haberi olmadigi bi haltmi varda neyse