- 2,823
- 851
- 113
Kime atalım son 2000 TL var
altan son dört yüze girilince tıkandı kaldı garibimAl TAN'a mesafe uzun geldi kanka bu mesafe Etsuko'nun mesafesiydi ondan![]()
ben de iddia oynuyorum da bugün Gazi günü diye 1000 attım öyle takılıyorumaltan son dört yüze girilince tıkandı kaldı garibim
buralar bıze göre değil biz spor bahsi kovalamaya devam![]()
Ama az önce açık koşuda tek dişi at kazandı.. bence hiç belli olmaz bol şansHava inanlmaz sicak , ozellikle disiler carpmısa dönmüş... Ayrıca sentetik yarışlara sakın aldanmayın kaba kumda koşan atlar kazanıra girer sentetik çok kabarmış ozelliğini yitirmiş bildiğin kumda koşacaklar . truely ve logo sugar bankom 2 tekle bile bulacağımı sanmıyorum . gazide nalçakan diyordum ama çok fazla gizli ekuri var son 300 de çarşı pazar karışır
200 olabilir1. Altılı ganyan 39milyon TL veriyor 2. Acaba ne kadar verecek
bol sans gusto
Bol şans
Wolf Rules iyi at son yarışına aldanma kendini düzelttiyse bu yarışta gelir.Sıradaki 5m ikramiyeli g1 koşunun atları ne kadar dandikmiş. İngiltereden class5 atı getirsen 10 boy atar bunlara 🤣
Dişiler kazanmaz demiyorum zaten tutlan dişiler hayal kırıklığı yaratabilir . kapalı kutu çıkıyorlar at kızgınlığı bitirmiş relax halinde ise sırtf erkek taylara yaklaşmamak için bile bir anda yanlarından uçup gidiyor . gerçekten güxel bir gün ve çok kalabalık huysuzlanan da var keyfini çıkarandaAma az önce açık koşuda tek dişi at kazandı.. bence hiç belli olmaz bol şans
Bazı atlar gaziye katılamıyor,tr ye gec geldiyse yurtdısından o yüzdendirBu LOCO SUGAR , Kısrak ve Dişi Tay Denemeyi kazanıp neden Gaziye çıkmadı ?