Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

100. Gazi Koşusu Heyecanı Bugün Yaşanacak

hkbets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
142
52
28
Hava inanlmaz sicak , ozellikle disiler carpmısa dönmüş... Ayrıca sentetik yarışlara sakın aldanmayın kaba kumda koşan atlar kazanıra girer sentetik çok kabarmış ozelliğini yitirmiş bildiğin kumda koşacaklar . truely ve logo sugar bankom 2 tekle bile bulacağımı sanmıyorum . gazide nalçakan diyordum ama çok fazla gizli ekuri var son 300 de çarşı pazar karışır
Ama az önce açık koşuda tek dişi at kazandı.. bence hiç belli olmaz bol şans

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
925
576
93
Sıradaki 5m ikramiyeli g1 koşunun atları ne kadar dandikmiş. İngiltereden class5 atı getirsen 10 boy atar bunlara 🤣

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,300
3,641
113
Ama az önce açık koşuda tek dişi at kazandı.. bence hiç belli olmaz bol şans
Dişiler kazanmaz demiyorum zaten tutlan dişiler hayal kırıklığı yaratabilir . kapalı kutu çıkıyorlar at kızgınlığı bitirmiş relax halinde ise sırtf erkek taylara yaklaşmamak için bile bir anda yanlarından uçup gidiyor . gerçekten güxel bir gün ve çok kalabalık huysuzlanan da var keyfini çıkaranda

aydinci1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,180
308
83
Türkiyenin en prestijli yarışına özel dahi açmayan sitelere yazık. Bu arada bugün Bay Nalçakan, Halis Karataş babayla Gaziyi alıyor inşallah tek çekincem Ahmet Çelik faktörüyle Rabovo herif Gazi koşusuysa eşşeğe binse iyi koşturuyor

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,658
12,906
113
İkinci ayaktan herkesi yıktılar vay be