Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

100. Gazi Koşusu Heyecanı Bugün Yaşanacak

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,894
4,991
113
Selam arkadaşlar bizde biraz bilgimizi konuşturalım muhtemelen 3 numara anshba'nın tempoyu belirleyeceği koşuda tecrübeli jokey ve uzun bir süredir kendine gazi koşusunda güzel bir at bulan halis karataş BAYNALÇAKAN'ile son viraja kadar teşviksiz ve iyi yerde dönerse düzlük dönülür dönülmez liderliği alıp potayı bulmaya çalışacak ama yarışın her heryerinde rahat giden ve istendiği anda binicisine cevap veren 2 at varki bunlar 16 numaralı Ahmet Çelik'in bindiği RABAVO ve 18 numaralı Mehmet Salih Çelik'in bindiği THE REAL ONE gazi koşusu dayanıklılık ve güç koşusu bu koşudan yıpranmadan çıkan nadir atlar var hepsinin ayakları düz bassın benim tahminim 16 öncelik ve 18 numaralı atın kazanacağı yönünde bol şanslar😎
Bir atı atlamışsın Çelik kardeşlerden 😂😂 müslüm çelik Mandrake oda kuvvetli at.. Ayhan Karataş'a kafa tutarsa 2si birlikte ilk 1000 1200 ü 20 30 boy fark yaparlar sonra 2si arasında dayanıklığı görecez ikiside ankarada uzak cektiler 2200 de biri rabovaya biri upemanoya ama şuan hawa sıcak nemli iklim şartı bakalım etkilenmezlerse 2si arası biter şayet Ayhan çok istiyor gazi'yi sprinti ara acılmadan ayarlarsa The real one çocuk hata yapmazsa iyi at.. Günün süprizide mehmet kaya yada sadettin den gelebilir..

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,879
43,959
113
Patlatın bi kupon üç beş sallayalım
Spordan yüz gülmüyor belki beygirden güleriz

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
677
243
83
Bir atı atlamışsın Çelik kardeşlerden 😂😂 müslüm çelik Mandrake oda kuvvetli at.. Ayhan Karataş'a kafa tutarsa 2si birlikte ilk 1000 1200 ü 20 30 boy fark yaparlar sonra 2si arasında dayanıklığı görecez ikiside ankarada uzak cektiler 2200 de biri rabovaya biri upemanoya ama şuan hawa sıcak nemli iklim şartı bakalım etkilenmezlerse 2si arası biter şayet Ayhan çok istiyor gazi'yi sprinti ara acılmadan ayarlarsa The real one çocuk hata yapmazsa iyi at.. Günün süprizide mehmet kaya yada sadettin den gelebilir..
Çok zor arkadaşım rabavo anshbaya geçildiğinde anshba güzel bir avans almıştı rabavo akıcı geldi ama grubu geride takip etmişti ve sahibi fedayi kahraman soyal medya hesabında bekleme yarışı yapacaklarını belirtmişti jokeyi ata güvenip gereğinde fazla bekleme yaptı bu sefer işler çok değişik 50 milyon ikramiye ellerinde ne varsa sahaya yansıtacaklar anshba koşuyu kesinlikle bitiremez yanlış anlama tahminine saygı duyuyorum bu at yarışı ben sadece bilgimi söylüyorum mandrake'ye gelince böyle at sahiplerine çok kızıyorum at mükemmel bir kum atı para için şu koşuya koymak ona çok şey kaybettirecek mandrake nin babası klimt yavruları yurdışında bile çim koşmuyor yazık etti bence bol şans arkadaşım her görüş güzeldir at yarışının insanlara kattığı en güzel duygu bir at için tartışıp hep aynı gün beraber çay içmektir bol şanslar

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,438
33,844
113
Çok zor arkadaşım rabavo anshbaya geçildiğinde anshba güzel bir avans almıştı rabavo akıcı geldi ama grubu geride takip etmişti ve sahibi fedayi kahraman soyal medya hesabında bekleme yarışı yapacaklarını belirtmişti jokeyi ata güvenip gereğinde fazla bekleme yaptı bu sefer işler çok değişik 50 milyon ikramiye ellerinde ne varsa sahaya yansıtacaklar anshba koşuyu kesinlikle bitiremez yanlış anlama tahminine saygı duyuyorum bu at yarışı ben sadece bilgimi söylüyorum mandrake'ye gelince böyle at sahiplerine çok kızıyorum at mükemmel bir kum atı para için şu koşuya koymak ona çok şey kaybettirecek mandrake nin babası klimt yavruları yurdışında bile çim koşmuyor yazık etti bence bol şans arkadaşım her görüş güzeldir at yarışının insanlara kattığı en güzel duygu bir at için tartışıp hep aynı gün beraber çay içmektir bol şanslar
1 kuponda rabovo tek geçeceğim , bir kuponda 5 at geçmeyi düşünüyorum, handikap kuponu halisi yazmayacağım bile bitirdi kendini bol şans dostum

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,894
4,991
113
Boş derken o anlamda demedim her sene aynı şeyler konuşuluyor sonuç değişmiyor
Rabova iyi at zorlar kazanırda belki ama bu yarış acayip bi yarış olacak senin benim için önemi yok ama 100 gazi atçılar için kurtel ekirüsü 4 at sokuyor yarış a ama hiçbiri ekürü olarak değil her biri favori üzeirne oynayacak önde halis ayhan kaçarsa son viraj öncesi yakalayan olmaz farkı açtirirlarsa çok zor. Viraja 3..4 boyla girilirse 18 numara cok iyi at. Ben altılı yapmıyorum tuttuğum Mandrake war onun üzerine 2li kurcam. Kimseyi de yanıltmasın ben bu ati seviyorum 😉