Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

100. Gazi Koşusu Heyecanı Bugün Yaşanacak

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,488
17,150
113
Halis alır mı bu koşuyu bi yerde halis Karataş alır açmışlardı özele girilir mi?

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,435
33,842
113
Rabova iyi at zorlar kazanırda belki ama bu yarış acayip bi yarış olacak senin benim için önemi yok ama 100 gazi atçılar için kurtel ekirüsü 4 at sokuyor yarış a ama hiçbiri ekürü olarak değil her biri favori üzeirne oynayacak önde halis ayhan kaçarsa son viraj öncesi yakalayan olmaz farkı açtirirlarsa çok zor. Viraja 3..4 boyla girilirse 18 numara cok iyi at. Ben altılı yapmıyorum tuttuğum Mandrake war onun üzerine 2li kurcam. Kimseyi de yanıltmasın ben bu ati seviyorum 😉
Saygı duyarım handikap kuponunda ve çifte bahsimde ufakta olsa deneriz bol şanslarımız olsun dostum iyi pazarlar 👋

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
925
576
93
@Golcümetin rabovo 8,5 ganyanken 1k atacaktım. Bir saat içinde felan oranı 4,5e düştü. Nalçakana ufak salladım. Tjk boş iştir. Oynasam stake'te takılırım. Bir hedefim var onu alınca tekrar başlayacağım kumara.

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
925
576
93
Rabovo ilk4 2.42 oran. Bedava değil mi ya. Orucumu bozup oynayasım geldi 🤣🤣🤣🤣

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,769
14,572
113
En iyisi Gidip Yerinde İzlemek Özledim Kaç Sene Oldu ayağımızın dibinde yarış izlemiyoruz Veliefendinin havası ayrı