- 1,179
- 1,653
- 113
Yavvvv 🤣14klık kayıp bonusunu unutacak kadar zengin olmak isterdim
Yavvvv 🤣14klık kayıp bonusunu unutacak kadar zengin olmak isterdim
nerden geliyor bu paranın kaynagı tuza düştün şimdikYavvvv 🤣
Erzurum kazandıErzurumlular kazansın ya @wasil de Erzurumlu
Merhaba dostlar geçen kaybın vardı ortalama 14kya yakın dün unutmuştum sabah aklıma geldi ve ilginç bir şekilde totem oluştu![]()
yav kızmadım da heyecanla alakası yok miktarı da küçümsemedim şu şekilde olayı hergün yaşıyorum kazan kaybet kazan kaybet bir kere konu açma gereksinimi duymadım yani anlam veremiyorum bu tür davranışlara komik geliyor 😂NEDEN KİZDİN DOSST O HEYECANİ BİLEMEZSİN))))
heyecandaan acmıstıryav kızmadım da heyecanla alakası yok miktarı da küçümsemedim şu şekilde olayı hergün yaşıyorum kazan kaybet kazan kaybet bir kere konu açma gereksinimi duymadım yani anlam veremiyorum bu tür davranışlara komik geliyor 😂
Kanka anlıyorum aynı olayı yaşıyoruz forumda konu açınca işte banada totem oluyor Forum uğurlu geliyoryav kızmadım da heyecanla alakası yok miktarı da küçümsemedim şu şekilde olayı hergün yaşıyorum kazan kaybet kazan kaybet bir kere konu açma gereksinimi duymadım yani anlam veremiyorum bu tür davranışlara komik geliyor 😂
Yok kanka totem yapıyorum sizlerin mesajları ileheyecandaan acmıstır
TebriklerMerhaba dostlar geçen kaybın vardı ortalama 14kya yakın dün unutmuştum sabah aklıma geldi ve ilginç bir şekilde totem oluştu![]()