Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 102.500₺ Olayı Otel Konaklama

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,288
835
113
Merhaba arkadaşlar kaya artemisten ulaştılar beni davet ettiler otel konaklama tim masraflar bize ait bilet falan kesecekler şimdi buraya kadar normal.
Banka hesaplarım üzerinden transfer falan işlemleri olacak 6-7 banka hesabından total'de parça parça olacak şekilde 1.5M civarı bu konu hakkında bilgisi olan var mk 14 günde 102.500₺
VARMI BİLGİSİ OLAN??
Segocum girme bu işe sen güzel bi kardeşe benziyorsun 102k için yatmaya değmez

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,694
2,392
113
Kanka anlamadıgı mevzu sabıka yedikten sonra mahkeme olduktan sonra hiç bir ülkeden oturum alamıycak iltica etse bile ret edilip geri buraya postalancak havaalanında kelepçeyi yiyip 15 20 sene içeride yatıcsk
ya ben baska ülkede kaçak yasayacagıma kendi parasızlıgımla güzelim ülkemde yaşarım ama konuyu açan arkadasın kendi tercih derim

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,182
5,580
113
ya ben baska ülkede kaçak yasayacagıma kendi parasızlıgımla güzelim ülkemde yaşarım ama konuyu açan arkadasın kendi tercih derim
Kanka yurtdışında kaçak yaşayamaz zaten bi ihtimal oturum alsa flan anlıycamda zaten Türklere kolay kolay oturum vermiyolar ilticalar da ret ediliyor bide sabıka yerse kökten sıkıntı

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,694
2,392
113
Kanka yurtdışında kaçak yaşayamaz zaten bi ihtimal oturum alsa flan anlıycamda zaten Türklere kolay kolay oturum vermiyolar ilticalar da ret ediliyor bide sabıka yerse kökten sıkıntı
bu hayalin sonu arkadaşımız için hapishanede bitecek orada yerleri süpürürken 100 binin hayalini kurar artık :D

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,522
3,308
113
Merhaba arkadaşlar kaya artemisten ulaştılar beni davet ettiler otel konaklama tim masraflar bize ait bilet falan kesecekler şimdi buraya kadar normal.
Banka hesaplarım üzerinden transfer falan işlemleri olacak 6-7 banka hesabından total'de parça parça olacak şekilde 1.5M civarı bu konu hakkında bilgisi olan var mk 14 günde 102.500₺
VARMI BİLGİSİ OLAN??

Silivri'nin tam vaktidir serindir dışarısı çok sıcak. Yap kardeşim. Kafanı dinlersin biraz.