Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 102.500₺ Olayı Otel Konaklama

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,189
5,587
113
Lan bende tövbeliyim bugğn de cuma napayım bari kabul edeyim bugün giderim🤣

ula ne yapalım ege bette eklemedi 50k hayalimiz vardı bunlarda şimdi cazib geldi tek seferlik olsa bi sorun olur mu 102 bin alsakta çıksak işin içinden olmaz mı
1 kerelik dersin 10 kişiyi dolandırsalar en aşşa 15 20 sene ceza alırsın değermi?

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,767
18,260
113
inanılmaz bir konu inanılmaz 😂 7 gün otel konaklama için 1.5 milyon para aklamalarına yardım edeceksin sonra kaçak yaşayacaksın ahahahaahah gidin bir sigortalı işe girin Türkiye'de 30 milyon sigortalı işte çalışıyor bir akıllı siz değilsiniz
Bi sosyal güvenlik uzmanı olmadığın kalmıştı tamam şimdi

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,266
3,368
113
Niye seni davet ettıler sen mi çok özel birimisin otel bilet falan yani senin etinden faydalanmayı düşünmüyorlarsa acaba neden bukadar marsaf yapıyorlar ince bu soruyu kendine sor bence
Facede iş arıyordum iş ilanı diye çıktı yazdım sabah dönüş yaptıla iki defa aradılar yazdılar falan yani

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
36,624
19,588
113
Lan bende tövbeliyim bugğn de cuma napayım bari kabul edeyim bugün giderim🤣

ula ne yapalım ege bette eklemedi 50k hayalimiz vardı bunlarda şimdi cazib geldi tek seferlik olsa bi sorun olur mu 102 bin alsakta çıksak işin içinden olmaz mı
Onlarda Tek seferde seni bırakırdı

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,625
2,888
113
Merhaba arkadaşlar kaya artemisten ulaştılar beni davet ettiler otel konaklama tim masraflar bize ait bilet falan kesecekler şimdi buraya kadar normal.
Banka hesaplarım üzerinden transfer falan işlemleri olacak 6-7 banka hesabından total'de parça parça olacak şekilde 1.5M civarı bu konu hakkında bilgisi olan var mk 14 günde 102.500₺
VARMI BİLGİSİ OLAN??
hesaplarını alıp 5dkda iilemleri yapıp sana 1kuruş bile vermicekler sende donsuz bi şekilde içeri giriceksin kader mahkumuyum diceksin sonra ama göz göre göre yapmış olucaksın yapma

zafer685

TR[🟩][⬜]16
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,719
1,450
113
14 gün tatil için 14 yıl yatmaya gerek yok koda devam