Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 105 Bin Ceza Yedim

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,184
3,724
113
Ama alkolden yemesen ehliyetten yicen
cokta fark etmezdi.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,493
2,582
113
Alkollü ceza yiyenlere gram acımıyorum. Oz abim alkollü sürücü yüzünden öldü. O yüzden beter olun İnşallah
Aynen öyle bu pçlerin hakkı hapis kaç insanın ocağı söndü bu ibneler yüzünden bide memleketin polisine sallıyor yavşak @Shellac şu malı banlayın ya utanmaz herif konu açmış bide

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,907
7,292
113

klubnika

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
586
196
43
Millet para kazanıyor, yarın derbi var
Bizde alkollü ve ehliyetsiz motor kullanmaktan 105 bin ceza yiyelim
Feleğim şaştı birkaç gündür evimin önünde çevirme olur evimin önündeki çevirmeye girer ceza yeriz
Hay olmayan şansımızı seviyim
Ruhsat sahibi şehir dışında olduğu için motoru falanda elimden aldılar çekiciyle
Polise diyorumki evim burası evim, evimin önü la burası adam yazarken sırıta sırıta ödersin diyor
Zevk alıyor yazarken iki saat tartıştım, kafam kaldırmadı iki üç bira daha içtim eve geldim
Bomboş düşünüyorum
Öde babam öde, bitmeyecek bu borçlar
Git cezaya itiraz et belki işe yarar.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,493
2,582
113
Gayet iyi yapmış o dediğin polisler helal olsun adamlar işlerini yapmış ve hatta senide daha beterinden korumuşlar,,şöyle düşün
Bu şekilde alkollü araç kullanırken bı kaza yapsan ölümlere sebep olsannn,bir evladı babasız anasız bıraksan, tüten ocakları söndürsen ve tabiki kendinizde hayatinida bitirsennnn,, daha mı iyi olacaktı
Helall olsun işlerini yapmislarr,,
Sonuç:::
Alkollüyken araç kullanmiycaksin kardeşim hem kendi canını hayatını hemde suçsuz günahsız insanların hayatlarını karartmiycaksin!!!
Açık ve net,,,,
Bu gebersin knk kendini bitirmiş bu zqtende çoluk çocuğa vursa bir ailieyi mahvetse ne olacak

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,907
7,292
113
Aynen öyle bu pçlerin hakkı hapis kaç insanın ocağı söndü bu ibneler yüzünden bide memleketin polisine sallıyor yavşak @Shellac şu malı banlayın ya utanmaz herif konu açmış bide
Ulan gerizekalı aptal herif
Okuduğunı anlamaz meymenetsiz hayvan
Konuşturma daha beni
Polis durdurdu gül gibi konuştum
Trafiği arkaya çekmişler
Evinden garajdan bile çıkmadan polis seni durdurup ceza yazsın
Yolda değilim ana yolda hiç değilim
Evim kuytu köşe
Cadde değil birşey değil
Yaptığım yediğim cezada değilim ben
Şansıma yanıyorum
Tanımadığın insan hakkında sen kimsin böyle konuşuyorsun?
Ne belledin la beni

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,907
7,292
113
@Shellac kaparmısın dost konuyu
0.22 promil alkolle dağın başındaki evimin önünde
Beni trafik magandası belledi arkadaşlar

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,493
2,582
113
@Shellac kaparmısın dost konuyu
0.22 promil alkolle dağın başındaki evimin önünde
Beni trafik magandası belledi arkadaşlar
Allah’ın malı evinin önünde o motoru kullanmadan polis sana niye ceza yazsın salak mı sanıyon la sen milleti bide haklı sanıyor kendini yanında olcak kafasını tek elimle ezecem mal ayyaşın

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,907
7,292
113
Allah’ın malı evinin önünde o motoru kullanmadan polis sana niye ceza yazsın salak mı sanıyon la sen milleti bide haklı sanıyor kendini yanında olcak kafasını tek elimle ezecem mal ayyaşın
Kardeş benden daha çok kafan var
Ne içtinde bu kafaya eriştin?
Ne anlatıyon LA sen?

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
816
498
63
Geçmiş olsun kumara gideceğine devletin kasasına gitmiş

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,493
2,582
113
Kardeş benden daha çok kafan var
Ne içtinde bu kafaya eriştin?
Ne anlatıyon LA sen?
Açtığın konudan yediğin cezadan belli oluyor kim mal kim akıllı umarım tez zamanda milletin başına bela olmadan geberirsin daha da yazmıyorum sana ban yemek istemiyorum

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,184
3,724
113
Knk akıl var mantık var o motorun başında olmasa polis buna niye ceza yazsın mal gibi açıklamış yazdığından da bişey anlaşılmıyor 4dk da olsa binersen alkollü o cezayı yersin bir halta da itiraz edemezsin çocuk oyuncağı mı bu ya
eger promil oranı dogruysa alkollü sayılmaz diyebilirim reis. cok düsük bir oran cünkü 1 biraya olur o yani.
zaten alkolü bırak cezanın cogunu ehliyetsizlikten ve ruhsat sahibi yemiş.
o konuda kesınlıkle haksız, ehliyetsiz ve bir baskasının moturunu kullanmak büyük hata, iyi ki yemiş.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,493
2,582
113
eger promil oranı dogruysa alkollü sayılmaz diyebilirim reis. cok düsük bir oran cünkü 1 biraya olur o yani.
zaten alkolü bırak cezanın cogunu ehliyetsizlikten ve ruhsat sahibi yemiş.
o konuda kesınlıkle haksız, ehliyetsiz ve bir baskasının moturunu kullanmak büyük hata, iyi ki yemiş.
Knk ben alkollü bir piçin yüzünden ilk okul arkadaşımı kaybettim bu meselelerde müsama gösterirse daha çok kuduruyorlar trafikte yakalanan hapis cezası yemeli günahı boynuna yalan konuşuyor gibi geldi bana