- 14,328
- 4,063
- 113
bol sans zenbet tavsiye ederim dkst
Niye zembetbol sans zenbet tavsiye ederim dkst
ödemeleri felan hızlıydı sponsor değilmi bir deNiye zembet
Sponsorödemeleri felan hızlıydı sponsor değilmi bir de
9 dan sonra öder dostGeceden beri izin bile verilmedi uyumuşum kusura bakmayın
Çekim gelirse kendi yerime sana 500 değil 1 K atayım sen rol yap aga gelirde oda aq vbetiSponsor
Adamsın kesene bereketÇekim gelirse kendi yerime sana 500 değil 1 K atayım sen rol yap aga gelirde oda aq vbeti
IBAN atayım mı dm'denÇekim gelirse kendi yerime sana 500 değil 1 K atayım sen rol yap aga gelirde oda aq vbeti
İnş aga akşamdan beri asker etti bizi 30 dk 1 saat neyse alıştık da 8 9 saat beklemiyordum9 dan sonra öder dost
Çok bekledik seni Gelmedin senİnş aga akşamdan beri asker etti bizi 30 dk 1 saat neyse alıştık da 8 9 saat beklemiyordum
bana dm atabilir misin kankamAdamsın kesene bereket
At aga ama benim ümidim yok kaç saat oldu izin bile verilmediIBAN atayım mı dm'den
gelir umarimİnş aga akşamdan beri asker etti bizi 30 dk 1 saat neyse alıştık da 8 9 saat beklemiyordum
Aga moralim bozuldu yattım uyudum ödemiyor inatlaÇok bekledik seni Gelmedin sen
Attım Kral sıkıntı yok ya inşallah gönderir deAt aga ama benim ümidim yok kaç saat oldu izin bile verilmedi
Gece 2.3 den sonra havaleler geç düşyor 9 dan sonra canlıya yaz hemen öderlerİnş aga akşamdan beri asker etti bizi 30 dk 1 saat neyse alıştık da 8 9 saat beklemiyordum
Tebrik ederim dostumAt aga ama benim ümidim yok kaç saat oldu izin bile verilmedi