- 8,828
- 7,453
- 113
hikmet kimsenin sana bise dedigi yok olay yok.farkli gelistiamcaoğlu kazanırsak daha çok pay düşer burdakilere
hikmet kimsenin sana bise dedigi yok olay yok.farkli gelistiamcaoğlu kazanırsak daha çok pay düşer burdakilere
damam dayı farkındayım benlik bişi olmadığının bana tepki vermeyin diye yineledimhikmet kimsenin sana bise dedigi yok olay yok.farkli gelisti
O dişlere Gurban . Senlik birşey yokdamam dayı farkındayım benlik bişi olmadığının bana tepki vermeyin diye yineledim
Para verecekler miBen gidiyorum sen geldin nöbet değişimi apo
Ben IBAN attım roll için. Konu açarım başarılı olursa badanaci ve Deveci görürüm. Tabii parayı bana atarsa eğer hiç umudum yok daO dişlere Gurban . Senlik birşey yok
Konuya gelenlere kolonya ve 1 Adet lokum ikramı varPara verecekler mi![]()
Peçeteyi kim tutuyorKonuya gelenlere kolonya ve 1 Adet lokum ikramı var
Gene ban@16ALONEDARK35 tebrikler dost en başından beri burdayız
Ban yemediğim gün kendimi iyi hissetmiyorumGene ban
Prensesle takılıyormuşsun mislibette öyle duyumlar aldım@16ALONEDARK35 tebrikler dost en başından beri burdayız
yaramaz cocuj gibisinBan yemediğim gün kendimi iyi hissetmiyorum![]()
Prenses mi dişlek olanla mı pehhh ben ona bakarmıyımPrensesle takılıyormuşsun mislibette öyle duyumlar aldım
Sana prensesi ayarlayacam bi ara senden Tr ile başlayan sayılar iletmeni isteyebilirimPrenses mi dişlek olanla mı pehhh ben ona bakarmıyım
Amin Allah'ım sen akgul kardeşime 10 sıfırlı meblağlar nasip etSana prensesi ayarlayacam bi ara senden Tr ile başlayan sayılar iletmeni isteyebilirim
ne oldu bura@16ALONEDARK35 tebrikler dost en başından beri burdayız
banada dönüş yapılmadı bilginize sonra hikmet paraya yattı vs diye düşünmeyinne oldu bura
yok bebanada dönüş yapılmadı bilginize sonra hikmet paraya yattı vs diye düşünmeyin
IBAN attım roll için. Parayı atarsa roll yapacam takip eden diğer arkadaşlari da görürüm başarılı olursa ama dönüş olmadı halane oldu bura
isi cikmistirIBAN attım roll için. Parayı atarsa roll yapacam takip eden diğer arkadaşlari da görürüm başarılı olursa ama dönüş olmadı hala