- 20,733
- 17,348
- 113
Yine benim canımsınEskiden canım derdin paralıyken fakir kalınca jop jop olduk ha
Yine benim canımsınEskiden canım derdin paralıyken fakir kalınca jop jop olduk ha
Kıvırma apo amca adama at 500 keyfi yerine gelsinYine benim canımsın![]()
Bu kişiyi tanıyor musun sürekli gülüyor bizeSen merak etme omeebaba paran olunca şöyle ben sana canım derim
Apo amcan zengin sevmez fakir sever Ömer babaYine benim canımsın![]()
Valla o öyledir bende yadirgiyordumda sonradan alistim sabah biri Erhan abiye öyle yaptı adam banlandi
Apom napsın oda iflas etti gerçi hiç kazanamadıKıvırma apo amca adama at 500 keyfi yerine gelsin
500 olsa da roll yapsakApo amcan zengin sevmez fakir sever Ömer baba
Valla şuan olsa yaptırırsın da sana maksat muhabbet ederdik ama yok500 olsa da roll yapsak
Apo mu kazanmadı İki tane daire dikti adam Sen geriden geliyorsunApom napsın oda iflas etti gerçi hiç kazanamadı
Vallahimi Muro abi gizli zenginlerden ozamanApo mu kazanmadı İki tane daire dikti adam Sen geriden geliyorsun
Son zamanlarda yaprak kımıldamıyor muroApo mu kazanmadı İki tane daire dikti adam Sen geriden geliyorsun
Sor kendisine Ben de buradayımVallahimi Muro abi gizli zenginlerden ozaman
Olsun sen dairenin temelini attın işim var yavaş yavaş ödersinSon zamanlarda yaprak kımıldamıyor muro
@wasil ne diyon kral adamın dediği kelimeyeSor kendisine Ben de buradayım
Ben iki değil bir tane olsa yemin ediyorum yaprak kıpırdamasınSon zamanlarda yaprak kımıldamıyor muro
Ne dairesi diktim apo amcaSon zamanlarda yaprak kımıldamıyor muro
kacak yapi die belediye yikmisApo mu kazanmadı İki tane daire dikti adam Sen geriden geliyorsun
Aha bir zengin daha geldi Ahmet Mercedes'lekacak yapi die belediye yikmis
Ah ah belediye yıkara oynasaydik keşke ahkacak yapi die belediye yikmis
Haklı sağlam vurdum bir ara ama şuan yaprak kımıldamıyor@wasil ne diyon kral adamın dediği kelimeye