- 71,035
- 37,552
- 113
Herkes adam görsünGeceden beri yeni de bekliyorum bende misafir olduk bi yere gittik hemen sallamışlar sen iban at ben sana atayım cebimden ödemezse de aq 20 30 dk ua atarım ama
Herkes adam görsünGeceden beri yeni de bekliyorum bende misafir olduk bi yere gittik hemen sallamışlar sen iban at ben sana atayım cebimden ödemezse de aq 20 30 dk ua atarım ama
Çekim denince IBAN atsam olur mu şimdi ıban'a atıp da beklentiye girmeyelimGeceden beri yeni de bekliyorum bende misafir olduk bi yere gittik hemen sallamışlar sen iban at ben sana atayım cebimden ödemezse de aq 20 30 dk ua atarım ama sen dağıt
İban at 2 k atcam orantılı dağıtırsın aa uyumaya da gelmiyorÇekim denince IBAN atsam olur mu şimdi ıban'a atıp da beklentiye girmeyelim
Ahahjakajshs ulanİban at 2 k atcam orantılı dağıtırsın aa uyumaya da gelmiyor
Attimİban at 2 k atcam orantılı dağıtırsın aa uyumaya da gelmiyor
1 i benim kalanı bölüşsünlerİban at 2 k atcam orantılı dağıtırsın aa uyumaya da gelmiyor
Ramiz Şimdi göreceğiz Sabah sabah kafamı kırmaya gideyimAhahjakajshs ulan
Komple ikisi benim neyi Biri senin1 i benim kalanı bölüşsünler
Yok hayır dün öyle dendiKomple ikisi benim neyi Biri senin
Shahshshs1 i benim kalanı bölüşsünler
Adam bana atacak niye çekim gelince hani atmıyordu@16ALONEDARK35 cano konuyu kitleyek istersen çekim gelince dagıtırsın
Bu adamı tanıyorum sağlam vurmasa 2 vermez iyi vurmuş aslanım benim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahahahhshs la şakaAdam bana atacak niye çekim gelince hani atmıyordu
K.ad ilet banaHala beklemede soran olursa Ekli dosyayı görüntüle 953543
Hacı cebimden arıcam ATM gidip çekim hala ödenmediAdam bana atacak niye çekim gelince hani atmıyordu
Eyvallah Kral ama ödenir orası emin olHacı cebimden arıcam ATM gidip çekim hala ödenmedi