- 70,968
- 37,499
- 113
Beklemeye almış ödenir burasıHala beklemede soran olursa Ekli dosyayı görüntüle 953543
Beklemeye almış ödenir burasıHala beklemede soran olursa Ekli dosyayı görüntüle 953543
Sen şu k.ad ilet ödetelimHacı cebimden arıcam ATM gidip çekim hala ödenmedi
Nasıl ödeteceksin patronu mu arayacan🤣Sen şu k.ad ilet ödetelim
Dünden beri bekliyoruz 2 kisi takip ettik zaten Gannicus la ben komedi cidden açıklama yapsa kim ne diyebilir dalga geciyorAdam bana atacak niye çekim gelince hani atmıyordu
Her şey kısmet demek kiDünden beri bekliyoruz 2 kisi takip ettik zaten Gannicus la ben komedi cidden açıklama yapsa kim ne diyebilir dalga geciyor
Dostum seni ta eskiden tanırım sen de beni tanırsın da baya değişmişsin böyle bilmezdim seniGelmeyen paranın nesini atayım güzel kardeşim
Bekle şimdi görNasıl ödeteceksin patronu mu arayacan🤣
Bilader sen iyi misin ödenmeyen paranın dağıtımını yapıyorum hala konuşuyorsunDünden beri bekliyoruz 2 kisi takip ettik zaten Gannicus la ben komedi cidden açıklama yapsa kim ne diyebilir dalga geciyor
Zaten ödenecek o beklemeye almışBekle şimdi gör
Attıninmiz kralBilader sen iyi misin ödenmeyen paranın dağıtımını yapıyorum hala konuşuyorsun
Sabah beri böyle 50 kere red yediZaten ödenecek o beklemeye almış
Ağa ATM gidip cebimden nakit arıcam kahvaltı yapıpAttıninmiz kral
Normalde beklemeye aldığın zaman ödemesi lazım Nasıl Red yedi yenide bekliyor diyordunSabah beri böyle 50 kere red yedi
Afiyet olsun sıkıntı yok Kral sen kahvaltını edene kadar o para gelir emin olAğa ATM gidip cebimden nakit arıcam kahvaltı yapıp
Gelcek olsa sabah 9 dan beri gelirdi ağa beklemede öyle duruyorAfiyet olsun sıkıntı yok Kral sen kahvaltını edene kadar o para gelir emin ol
Canlı desteğe yazdın mı kullanıcı adı ver ben de oranın üyesiyim eski yatırımcıyım sıkıştıralımGelcek olsa sabah 9 dan beri gelirdi ağa beklemede öyle duruyor
Vavvvvvvvvvv40 da Burda var çekebilecek delikanlı yok mu ana para