- 70,969
- 37,500
- 113
Sen bu paraları Ne ara yaptın bugün senin için kafamı fazlasıyla kıracağım Hadi Beklemedeyim🤣🤣🤣🤣40 da Burda var çekebilecek delikanlı yok mu ana para
Sen bu paraları Ne ara yaptın bugün senin için kafamı fazlasıyla kıracağım Hadi Beklemedeyim🤣🤣🤣🤣40 da Burda var çekebilecek delikanlı yok mu ana para
Para sende halledersinVavvvvvvvvvv
Heyet beeePara sende halledersin
Muro yol alır giderHeyet beee
Hallet bekliyorum attımPara sende halledersin
Ben sana dedim ödetirimMuro yol alır gider
Hem seni ayrı görüyorHallet bekliyorum attım
İyi ödensin de Kimsenin parası sitede kalmasın zaten iflahımızı kesmişlerBen sana dedim ödetirim
Bana borç olarak yarın maaş yatıyor atıcam kankaHem seni ayrı görüyor
Atar şimdi o zaman Şansın bol olsun ben kafamı kırmam lazımBana borç olarak yarın maaş yatıyor atıcam kanka
Gidip cebimden yatıracaktım agaİyi ödensin de Kimsenin parası sitede kalmasın zaten iflahımızı kesmişler
Allah kalbine göre verdi İşteGidip cebimden yatıracaktım aga
Öbür 40 da gelsin keyfine bak git dışarıda takıl biraz o para bende olacak var ya beni forumda göremezsin Anca akşam gelirimGidip cebimden yatıracaktım aga
Daha ne istiyon olm işte yardımımız dokunduysa ne mutluGidip cebimden yatıracaktım aga
Geldi geldi vurdu parayı aslanım benimÖbür 40 da gelsin keyfine bak git dışarıda takıl biraz o para bende olacak var ya beni forumda göremezsin Anca akşam gelirim
Sabah sabah on numara adamlık yaptılar ya saç sakal birbirine girmiş tıraş bile olmamıştım🤣🤣🤣Geldi geldi vurdu parayı aslanım benim
Bende gidicem traş olmaya vallahi kızla düğüne gidicemSabah sabah on numara adamlık yaptılar ya saç sakal birbirine girmiş tıraş bile olmamıştım🤣🤣🤣
Aynen hırs eder geri verir gerek yok oynayacaksa 3 5.000 lira atsın öyle oynasın o giderse bir daha oynamasın bence@16ALONEDARK35 sakın verme bak geri çek nakit olarak cebinde dursun mk