- 70,968
- 37,498
- 113
EvetBetbon mu
EvetBetbon mu
BetbonO hangi site de
Emeğine sağlık kanka teşekkürler geldiSana gönderildi Kral
Bu etiket attığım arkadaş İnşallah erken kalkarBetbon
K.ad iletBetbon
Telegram sayfası nda 20k abone var odeyebilirBetbon
Burası bir yere sponsor Dur bakayım o yere sponsorsa orayı vereyim orada bağlantıya geçseneBetbon
Ben buldum birini de adam buraya giriyor wpden yazmıyo korkudan la furkan para cebinde kalsın k.ad ilet paranı al bari istemiyomBurası bir yere sponsor Dur bakayım o yere sponsorsa orayı vereyim orada bağlantıya geçsene
Çözer ya orası öder ya benceBen buldum birini de adam buraya giriyor wpden yazmıyo korkudan la furkan para cebinde kalsın k.ad ilet paranı al bari istemiyom
Kanka derken ?? Mama falanMamanı aldın herhalde ağzın kulaklarında @RamizAmca
5 kruş para almadım sen ne konuşuyonMamanı aldın herhalde ağzın kulaklarında @RamizAmca
Yorumuma kahkaha emojisi atmışsın da o sebepten attım . Seninle alakalı bir yorum olmayan yoruma kahkaha atınca bana da cevap hakkı doğdu o sebeptenKanka derken ?? Mama falan
K.ad ilettim çekim yatırım işlemi mevcut değil diyorÇözer ya orası öder ya bence
Allah allah yanlış siteye mi giriyorsun demin ekran attı ya 40.000K.ad ilettim çekim yatırım işlemi mevcut değil diyor
AlıntılasanaAllah allah yanlış siteye mi giriyorsun demin ekran attı ya 40.000
@wasil banlat posssyonuAbi yoksaydım seni. Sende öyle yap rica ediyorum . Alıntı , emoji vs olunca rahatsız oluyorum. Hani herkes gergin vs. Anlıyorsundur umarım
Konu sahibine sorsana ya betibon muydu öyle bir siteydi yaAlıntılasana